1169-MB. Табакера Винтидж цвете и пеперуда

1169-MB. Табакера Винтидж цвете и пеперуда

Ръчно декопажирана, Табакера Винтидж цвете и пеперуда, е интересна идея за подарък на жената пушач. Оригинален хендмейд продукт, който комбинира красотата на формите с елегантността на визията. Фина, нежна с преобладаващ жълт цвят, декорирана в стил Винтидж, тази табакера ще зарадва погледа на всяка жена получила такъв подарък по повод рожден ден, имен ден или друг празник. Габаритни размери на табакерата: 9 х 9 см., подходящи за поставяне на цигари 80 мм. Закрепването на цигарите става чрез ластици, а не метални пластини. Затварянето на капака на Табакера Винтидж цвете и пеперуда става чрез притискане и щракване на автоматичната закопчалка, езиче.

Техниката на изработка на Табакера Винтидж цвете и пеперуда е декупажно яйчено кракле, като най-горният повърхностен слой на декорацията е направен с прозрачен лак тип запечатване. Почистването на табакерата става с помощта на леко навлажнена или мокра кърпа. Препоръчително е редовното почистване на повърхността, за да се запази и поддържа блясъка на лака.

Като част от серията продукти Decorra Lady "Специално за теб!", Табакера Винтидж цвете и пеперуда може да се комбинира с продукти в същата цветова гама, имащи същия елемент, форма или детайл, като брошка пеперуда, разделител за книга Винтидж цвете и пеперуда, обемна картичка с пеперуда, кутия за диоптрични очила, квилниг картичка, бижута жълта роза, обеци жълта роза от полимерна глина, пръстен жълта роза от полименрна глина, модни аксесоари от плат, свещи, кутия за бижута и др.

Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. С грижа за вас създадохме специална селекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация
Материали метал
Размери ш. 9 см., в. 9 см.
Техника на изработка декупаж
Стил Винтидж
Цвят жълт
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1212
  • Модел: 1169-MB
  • Наличност: 1
  • 24.90 лв.

Етикети: за подарък, поводи, за жена, Винтидж, за празник, пеперуда, табакера Винтидж цвете и пеперуда, табакера за цигари с декорация, ръчно декорирана табакера за цигари, табакера за жена с жълто цвете, подарък за жена пушач

Loading...
Loading...