3071-DD. Тиха книжка Коледни символи и герои

3071-DD. Тиха книжка Коледни символи и герои

Ръчно изработена, Тиха книжка Коледни символи и герои е направена така, че да запознае децата с едни от основните символи на празника - елха, еленче, дядо Коледа, снежко и др. Изработена е от висококачествени памучни платове и има приятни меки страници и размери, подходящи за малки деца. Коледната книжка е със забавни детски мотиви на плата и декоративни елементи, чрез които детето може да се забавлява, да разглежда и да играе. Като част от Коледната колекция Decorra Christmas Kids "Специално за теб!" тази занимателна ръчно правена книжка е уникален дизайнерски подарък за децата, тъй като има 8 шарени страници за игра и 2 пъстроцветни еднакви корици. Всеки отделен лист предизвиква детето да пипа и разглежда, а дребните фигури за игра са зашити без опасност да се загубят или повредят. Вътрешните страници са така композирани, че родителите могат да правят фантастични съчинения, разкриващи магията на празника. Първата двойка страници представя главния герой еленчето, което е апликирано на едната страничка. На втората двойка странички е показан любопитния Снежко, който е вирнал своето замръзнало от студ морковено носле, за да види какво е скрито в чорапчето. Последната двойка страници показва радостта на децата от коледната елха и нейната украса. На различни странички от книжката има декоративен дървен елемент - еленче, снежен човек, елхичка.

Тиха книжка Коледни символи и герои е подходяща за пране на ръка или в пералня при 30-40 градуса и може да се глади с ютия, независимо от това, че страниците са подплатени от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Един дизайнерски бутиков Handmade детски подарък за Коледа и Нова година, който може да се ползва дълго време и да се предава на поколенията. Тази тиха коледна книжка за деца може да се комбинира с всички коледни продукти изработени от същия цвят, десен или детайл като снежен човек, меченце, коледни подложки с дечица, свещ, плъстен сапун, играчка от МДФ за украса на дома или елхата, квилинг картичка и др. Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, за да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.

С грижа за Вас създадохме специална Колекция Коледни квилинг картички + бонус предложение с пожелание, с които да сътворите своята Вълшебна Коледа!

С Decorra всичко има специален и завършен вид!


Книжката може да се изработи повторно със същите или подобни материали за 3 - 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери ш. 18 см., в. 18 см.
Техника на изработка шиене, апликиране
Стил Детски
Цвят челен
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1626
  • Модел: 3071-DD
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 52.50 лв.

Опции

Етикети: за игра, детска стая, подарък, за дете, празник, за момче, Коледа, коледни приятели, коледно дърво, еленче, снежен човек, зимна приказка от плат, тиха книжка, текстилна тиха книжка къща, тихи книжки от плат, къща-книжка от плат, тиха книжка с пъзели, quiet book, Ruhig book, Libro tranquilla, Busy book, Felt book, Activity book, интерактивна тиха книжка, развиваща тиха книжка, Cloth book, Toys book

Loading...
Loading...