4058-DD. Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО

4058-DD. Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО

Ръчно изработено, Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО с цветни картинки на любими детски герои. За направата е използван висококачествен памучен плат, приятен на пипане и силиконова вата с доказуем произход за качество, безопасни за деца от всички възрасти. Всички елементи на кубчето са изрязвани, подгънати и подшити така, че да имате безпроблемно пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Кубчето може да се закачи да виси или да бъде превърнато в шумна играчка ако на страничните ушенца от плат закачите дрънкалка или други издаващи звук предмети. На всяка страна с любимо животно е бродирана неговата буква, за да се приучава към учене на по-късен етап.

Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО е оригинална и увлекателна креативна детска играчка, която развива фината моторика и способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене по метода Монтесори. Всяка наша играчка може да се превърне в красива интерактивна апликация и отделна страна на кубчето, с цел да се направи Decorra дизайн с възможност за комбиниране на повече допълващи се продукти в завършен детски комплект.

Всяка страна на Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО е с различна, уникална по себе си визия и предизвиква определена активност от страна на детето. Тази ръчно изработена детска играчка от плат може да се използва от ранна датска възраст, в моментите когато детето се приучава да седи, както и на по-късен етап когато стартира активната детска игра на пода. Макар и с големи размери, кубчето е леко за търкаляне като топка и няма опасност нищо да изпадне от него, както и да се повреди или скъса. Ако след 6 месеца активна игра с кубчето има скъсване или се появи дефект в следствие на изработката - ВИЕ НИ ГО ВРЪЩАТЕ, А НИЕ ВИ ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ ПАРИТЕ!

Занимателно, Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО е част от продуктовата линия Decorra Kids "Специално за теб" и може да се съчетае с продукти от същия плат или тема като маймунка, жирафче, тиха детска книжка ЗОО, часовник декупаж, панер за памперси, детски метър, джобарник Жираф и Мишка и специална хендмейд детска картичка и др.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Занимателно, детско креативно Кубче ЗОО може да се изработи повторно със същите или други платове и апликации за момиче или за момче. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва! Срок за изработка 3 - 5 работни дни.

Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери ш. 20 см., в. 20 см.
Техника на изработка шиене, апликиране
Стил Детски
Цвят микс от цветове
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, която е направена по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.

 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 2932
  • Модел: 4058-DD
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 65.00 лв.

Опции

Етикети: животни, празници, поводи, за дете, Зоо кът, подарък, играчка от плат, за дома, рожден ден, имен ден, за подарък, за момиче, активно кубче за игра, детско активно кубче за игра, детско кубче от плат

Loading...
Loading...