2039-ID. Декоративна лъжица Лавандула Прованс

2039-ID. Декоративна лъжица Лавандула Прованс

Ръчно декорирана с техника декупаж, Декоративна лъжица Лавандула Прованс, част от колекцията продукти Decorra Home "Специално за теб!" . Една интересна и практична идея за украса на стената, която придава интересен завършек на домашния декор, красота и елегантност. Предимство на този вид декорация е, че може да се използва дълго време, поддържа се лесно като се почиства с мокра или влажна кърпа и освен това е една алтернатива на картина за стена. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж на лицевата страна с лавандулово снопче.

За изработката на  Декоративна лъжица Лавандула Прованс са използвани напълно безвредни материали, бои и лакове. Прозрачния горен лак, с който е постигнат блясъка на визията служи за своеобразен филм, който предпазва повърхността на изображението от повреждане или драскане. Тази оригинална и алтернатива хендмейд хрумка за украса с успех може да се сложи на специална поставка, да се опре на рафтче или друга мебел, за да се разкраси домашната обстановка. Красивата и приятна цветова комбинация на лилаво, бежово и жълто е отличен начин да се акцентира върху детайлите на домашния декор, уют и топлина. Може да се окачи у дома в гостната, всекидневната, кухнята или трапезарията или в търговски обекти за продажба на чай, плодове, закусвалня, пекарна и др. Габаритните размери са ширина 6 см. и височина 30 см.  

Декоративна лъжица Лавандула Прованс е интересен семеен подарък за нова къща, новодомци или младо семейство, който може да се комбинира с подложки за чаши, дървена декоративна дъска, поставка салфетник, продукти от плат с лавандула като панер с форма на чаша, дрешка за книга с лавандула и книгоразделител, натурален сапун лавандула, торбичка с ароматна лавандула, ръчно изработена свещ лавандула и др. продукти с близка цветова гама или детайл. Сама по себе си деко дъската е отлична хендмейд идея за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, Цветница, Коледа, Нова година, друг повод или необходимост.

С грижа за Вас създадохме специална колекция ръчно изработени картички, съчетаващи различни техники и стилове, с които да направите поднасянето на подаръка по един незабравим начин и със собствен стил.

С Decorra всичко има напълно завършен вид!

Идеята може да се повтори със същите или подобни материали за 7 - 10 работни дни. прио интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали дърво
Размери ш. 6 см., в. 30 см.
Техника на изработка декупаж
Стил Прованс
Цвят лилав
Форма нестандартна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1155
  • Модел: 2039-ID
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 10.80 лв.

Опции

Етикети: за жена, подарък, за дома, празник, лавандула, декорация, рожден ден, сервиране, подреждане на маса, Цветница, за дома, декорация, лимон, сувенир, плодове

Loading...
Loading...