1114-РР. Картичка плик с цветя "На добър час!"

1114-РР. Картичка плик с цветя "На добър час!"

Картичка плик с цветя "На добър час!" е ръчно изработена с атрактивна визия и приятно тюркоазено-бежово съчетание на цветовете. Благодарение на наситените си цветове и оригинална идея впечатлява всяка дама и жена. Картичка плик с цветя "На добър час!" е свежо предложение на ръчно изработена картичка, която съчетава два артикула в един - картичка и подвижна вложка за надписване на пожеланието за празника. Благодарение на това картонено, пърхащо и цветно предложение ще направите своя подарък напълно завършен. Може да се използва напълно самостоятелно като идея за поднасяне на паричен подарък или в комбинация с дамски артикул. Предлага се без допълнителен хартиен плик. Размери: 16 х 9,5 см.

Картичка плик с цветя "На добър час!" е много фреш, свежа и леко романтична. Има хоризонтална визия и може да се постави на маса, рафтче или бюро за украса и спомен. Картичка плик с цветя "На добър час!" съчетава няколко елемента в едно - цветни форми от хартия, апликиране и декориране, розови перлички за елегантност и стил. За направата е използван бял и петроленозелен картон за основа, пъстра дизайнерска хартия и множество хартиени цветя ръчно изработени. Има надпис от бирен картон "На добър час!", подходящ за нова работа, ново начало, нови проекти или ново обучение. Атрактивна идея за подарък на абитуриентски бал за момиче.

Картичка плик с цветя "На добър час!" е едно хартиено - картонено вълшебство и оригинална дизайнерска хрумка. Има фин Арт стил и отлично допълва подаръка на абитуриентката или жената с нова работа. Успешно може да се комбинира с други артикули от плат, дърво, хартия или друг материал с подобна или близка тема и цветова гама като например подвързия от плат, бижута от полимерна глина, клъч портмоне и несесер от плат и др. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички с бонус предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

На добър час, мило момиче!

Нека винаги да има усмивка на твоето лице.

Нека от щастие да пърха твоето сърчице.

Нека винаги да има слънце, мечти и топлина в твоята душа!

Успех и весел празник!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Картичка плик с цветя "На добър час!" може да се изработи с подобни или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 9,5 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Арт
Цвят микс от цветове
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 413
  • Модел: 1114-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 7.50 лв.

Опции

Етикети: картичка за нова работа, абитуриентски бал, поводи, за жена, подарък, квилинг картичка, подарък за абитуриентски бал, абитуриентски плик

Loading...
Loading...