1099-РР. Плик картичка с цветя "На добър час!"

1099-РР. Плик картичка с цветя "На добър час!"

Плик картичка с цветя "На добър час!" е ръчно изработена с атрактивна визия и приятно цветово съчетание. Благодарение на декоративните елементи и надпис в комбинация с цветове и оригинална идея впечатлява всяка дама и жена. Плик картичка с цветя "На добър час!" е свежо предложение на ръчно изработена картичка, която съчетава два артикула в един - картичка и подвижна вложка за надписване на пожеланието за празника. Благодарение на това картонено, пърхащо и цветно предложение ще направите своя подарък напълно завършен. Може да се използва напълно самостоятелно като идея за поднасяне на паричен подарък или в комбинация с дамски артикул. Предлага се без допълнителен хартиен плик. Размери: 16 х 11 см.

Плик картичка с цветя "На добър час!" е много фреш предложение за подарък. Има хоризонтална визия и може да се постави на маса, рафтче или бюро за украса и красота. Плик картичка с цветя "На добър час!" съчетава няколко елемента в едно - цветни форми от хартия, апликиране и декориране, розови тичинки и надпис от бирен картон. За основа е използван бял картон, върху който са надградени кафяв, бледо жълт картон и дизайнерска хартия + множество хартиени цветя ръчно изработени. Има надпис "На добър час!", подходящ за нова работа, ново начало, нови проекти или ново обучение. Атрактивна идея за подарък на абитуриентски бал за момиче.

Плик картичка с цветя "На добър час!" е едно хартиено - картонено вълшебство и оригинална дизайнерска хрумка. Има фин Арт стил и отлично допълва подаръка на абитуриентката или жената с нова работа. Успешно може да се комбинира с други артикули от плат, дърво, хартия или друг материал с подобна или близка тема и цветова гама като например подвързия от плат, бижута от полимерна глина, клъч портмоне и несесер от плат и др. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички с бонус предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

На добър час, мило момиче!

Нека винаги да има усмивка на твоето лице.

Нека от щастие да пърха твоето сърчице.

Нека винаги да има слънце, мечти и топлина в твоята душа!

Успех и весел празник!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Плик картичка с цветя "На добър час!" може да се изработи повторно със същите или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 11 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Арт
Цвят микс от цветове
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 692
  • Модел: 1099-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 7.50 лв.

Опции

Етикети: картичка за нова работа, абитуриентски бал, поводи, за жена, подарък, квилинг картичка, подарък за абитуриентски бал, абитуриентски плик, цветя от хартия, цветни елементи, училище, студенти

Loading...
Loading...