4 начина да кажеш Обичам те!

От Фантима Иванова 11/02/2016 1 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,

Има много начина да изразим любовта си. Това може да бъде чрез усмивка, чрез прегръдка, подарък или цветя.

 

Как ще го направим всеки сам решава според повода, времето, ситуацията, човека и ресурсите.

 

Ние от Интернет магазин за подаръци ръчна изработка http://www.decorra.eu ви предлагаме това да стане с помощта на специална книжка от плат с форма на сърце. Тя е като "тиха книжка" за любовта, или нещо подобно на интерактивна "тиха книжка за деца". Тя е със страници красиви, форма компактна и дава широко поле за личностна изява при оформяне на окончателната изненада. :)

 

Ето и една от нашите най-харесвани авторски идеи да кажеш "Обичам те!":

 

2034-PP. Книжка за влюбени "Любовен балон" - 100% ръчно изработена и декорирана, с атрактивна handmade дизайнерска визия и марка Decorra, специално разработена за празника на влюбените.

Тази мека текстилна книжка с форма на сърце е уникален подарък за любимата жена, приятелка, съпруга, годеница и Handmade идея за подарък по повод годишнина, уникален начин за поднасяне на годежен пръстен или сватбени халки, Свети Валентин, семеен подарък, сватба, любовно обяснение и др. Тази любовна книжка има общо 4 листа - лице, гръб и 6 вътрешни страници. На лицевата корица книжката има две сърца, едното от които е подвижно.

Вътрешните страници на Книжка за Влюбени "Любовен балон" са разпределени както следва:

 

1- вата страница е с изрязано сърце за поставяне на снимка + подвижно сърце с връзка, което може да се ползва за декорация на дамска чанта, домашен декор или ключодържател;

 

2- рата страница е авторско послание на Фани Ив. ( Фантима Иванова);

 

3- тата страница има джоб сърце за поставяне на сувенир, годежен пръстен или друг дребен предмет;

 

4-тата страница е с рисунка на влюбена двойка с балон и декорация с копчета;

 

5- та страница е с малки червени сърца, на които може да се закачат дребни предмети;

 

6-та страница е украсена с памучна дантела.

 

Останалите 3 - начина да кажеш : "Обичам те!" във вид на текстилна книжка сърце можете да откриете тук: http://decorra.eu/Praznici/Sveti-Valentin

 

Надписът и рисунката са направени с водоустойчиви бои, а памучните траници са подсилени с фина  силиконова вата, подходящи за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Възможно е гладене с ютия при умерена температура. Книжка за Влюбени "Любовен балон" може да се комбинира с други артикули със същата рисунка, с текстилни аксесоари от подобни платове и десени, продукти от дърво, украшения, бижута, ДЕКО играчки, картичка, свещ, натурален сапун или друго.

 

 

 

С грижа за вас създадохме специална хендмейд картичка със същата рисунка, чрез която да отправите своето лично пожелание към любимия човек и празнуващ.

- See more at: http://decorra.eu/Knijka-za-vliubeni-Luboven-balon#sthash.dMX2Fnpi.dpuf

1 Коментари

Лора:
12/02/2016, 09:54:39 AM
Отговори

Страхотна идея! Продължавайте да създавате красиви и интересни неща!

Остави коментар

Loading...