Ако искаме пролетта да дойде при нас, моля нека я поканим!

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Пролетни идеи и предложения за детски подарък плетиво на една кука. Е, да. Лено е да поканим пролетта ако вече сме се подготвили с нужните модни аксесоари, детски плетени игрчаки или игракчи от плат, с които не само ще си доставим радост, но и можем да зарадваме някои с подарък.

Ако искаме пролетта да дойде при нас, моля нека я поканим! Толкова е просто, не мислите ли?
 

За пролетта сме Ви подготвили плетени шапчици от наситени цветове и мека преждичка. Добавихме и плетена играчица, с която да доставим радост на Вашето дете.
 

Ако повода го изисква и тематична картичка ще добавим, за да можем максимално да Ви улесним.

ДЕТСКА ПЛЕТЕНА ПРОЛЕТНА ШАПКА ЗА МОМИЧЕ

За изработката е използвана нежна памучна прежда, която не дразни кожата. Мека на пипане, интересна като плетиво, шапката е отлична идея за пролетен аксесоар на момичета. Подходяща е за ползване през пролетта и ранна есен преди да е застудяло прекалено много.

Плетката е с малки дупчици, които предпазват главичката от вятър и не запотява.  Детска пролетна шапка за момиче, жълта е необходим детски моден аксесоар за преходните сезони в годината. Удобна и практична, детската шапка предпазва главичката на детето от настиване.

Поставена на главичката, шапката има интересна визия и детето с удоволствие ще я носи без да иска да се разделя с нея. 

 

Детска пролетна шапка за момиче, жълта има приятна заоблена форма и фини дупчици, наподобяващи дантела. Прилепва по детската главичка без да стяга при носене. Интересен и незаменим детски моден аксесоар за глава, уместен за ползване с леко якенце, жилетка или друга връхна дрешка от прежда или плат.

Подходяща е за ежедневно и многократно ползване и може да се съчетае с всеки детски моден тоалет. Шапката се изработва с различни размери


ПЛЕТЕНА ДЕТСКА ИГРАЧКА БРЪМБЪРЧЕ

С помощта на дебел ластик, връв или ластична корда може да се закачи на детската количка, шезлонг, креватче или друго място и да се поклаща, пружинира при допир. Размерите са около 23 см., а ширината 13 см. Уникален подарък за момче или момиче.По желание бръмбърчето може да се направи с различни цветове по задание - розово, оранжево, жълто, синьо и др.
 

Плетеното бръмбърче има весело излъчване, усмихнато личице и лесно се превръща в любимец на децата. Една отлична идея за детски подарък с повод и без повод. При изработката на тази детска играчка не са използвани дребни елементи или части, а само прежда. Плетенa играчка Веселото Бръмбърче служи за увлекателна игра от детето и не е нужно непрекъснато наблюдение от възрастен. Когато детето порасне плетената играчка остава скъп спомен от детството и част от украсата на детската стая.

Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % акрилна бебе прежда и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност.
Бръмбърчето плетиво е подходяща за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Производителите на бебешката прежда, използвана при плетенето на една кука са YarnArt, Alize Baby Best, Bebe.
 

Авторски текст на Ако искаме пролетта да дойде при нас, моля нека я поканим!
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu

Loading...