Ангелски комплект, подарък за Коледа или за Нова година

От Фантима Иванова 08/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Ангелски комплект, подарък за Коледа или за Нова година, който се състои от няколко тематични артикула, с които можете да зарадвате за празника своите близки, приятели или познати. Ето какво избрахме за Вас:

1. Пано за стена
 

Ръчно изработено, Пано Коледна Елха с ангелче е част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!", което носи настроение, внася топлина и уют в дома. Оригинално двустранно декорирано МДФ пано, подходящо като коледен или новогодишен Handmade подарък за дете, жена, момиче или момче, а също така за украса на дома, на детската стая, трапезарията или друго помещение.

Пано Коледна Елха с Ангелче е подходящо за празнична украса и декор в детски център, детски кът, детски магазин, сладкарница, пекарна, книжарница, магазин за детски стоки, детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др. Размери: 
ш. 20 см., в. 22 см.  
 

Пано Коледна Елха с Ангелче има компактни размери, закачва се вертикално с помощта на прозрачна корда, панделка, шнурче и др., или може да стои опряно на мебел. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника на декупаж от едната страна и светло сини пръски боя на гърба. За по-дълготрайна употреба, лесно почистване и съхранение това коледно пано е лакирано с прозрачен и безвреден лак.

2.
Мини украса за елха, прозорец, врата и др.

Двустранно декорирана висулка във формата на звезда с молещо се ангелче. Може да се използва за украса и декорация на дома, офиса, витрината на магазин и друг търговски обект за Коледа. Подходяща е за закачване на елхата с помощта на панделка, кожена каишка, халкичка или за закрепване на прозореца с помощта на прозрачна вендуза с кукичка.
 

Уникална ръчна изработка чрез техника декупажно кракле върху МДФ заготовка с дебелина 4 мм, във форма на звезда и размери 12 х 12 см. Деко Ангелче звезда е част от специалната Коледна продуктова серия Decorra "Специално за теб" и може да се комбинира с други продукти със същата тема или да се подари като самостоятелен продукт.

3. Картичка с ангелче

Универсална ръчно изработена, Поздравителна коледна картичка Ангелче, част от Зимната празнична колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Уникална ръчна изработка на картичка с обемна визия, благодарение, на която ще направите своя подарък за Коледа или Нова година напълно завършен. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с нежна червена панделка и бяла дантела. Картичката се предлага без хартиен плик и има размери 15.5 х 12 см. Картичката има декоративни златни звездички, червени перлички в ъглите панделка за разкош.
 

ЕТО ЗАЩО си струва да изберете този Ангелски сет:
 

1. представлява тематична декорация за дома, която има дълъг живот и не изисква много място за съхранение;
 

2. висулката с форма на звездичка е с дупчица, на която да се постави панделка или връзка, за да се закачи на коледната елхичка;
 

3. коледното пано е подходящо за закачване на стената като мини картина, а също да се опре на рафт, секция или на стойка;
 

4. паното и висулката са декупажирани и лесно се почистват с влажна кърпа или салфетка;
 

5. съставните части на комплекта радват малки и големи;
 

6. комплекта има ангелско нежно излъчване и може да се съчетае с празничния интериор на всеки дом;
 

7. интересен и напълно завършен сет с изгодна цена за пакет;
 

8. картичката е с идентична визия като на двата продукта за декорация;

9. ароматната свещ е отлична декорация за масата и дома, както и символичен подарък;

Авторски текст и презентиране на Ангелски комплект, подарък за Коледа или за Нова година ръчна изработка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade
( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...