Ароматна Коледно - Новогодишна свещ зелена елха ръчна изработка

От Фантима Иванова 23/12/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,


Зелена Коледна магия можете да направите с помощта на един единствен, но много важен продукт. Ароматната свещ с форма на зелена елха може да бъде отлично допълнение на домашния декор и домашен интериор.

Дали ще я оставите за украса по време на зимните празници, за да й се наслаждавате на вида и на аромата, дали ще я поставите на подредената трапеза ..... или ще се огрявате на пламъка, в нито един от тези случаи няма да сгрешите. 

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНА СВЕЩ ЕЛХА С ПРИЯТЕН АРОМАТ

Ръчно изработена свещ във формата на зелена елхичка е лесен начин за освежаване на подредбата на масата. Освен това има малки размери - 8 х 6 см. и приятен аромат. Ръчно изработена, Свещ Елха е интересно решение за декорация на празничната маса за Коледа или Нова година.

Изработена във форма на елха, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник.
Ето още няколко идеи и приложения на ръчно изработената свещ Елха:

2.1. за украса на празничната трапеза у дома;

2.2. за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor:

2.3. за аранжиране на тематични празнични маси в ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др.

2.4. за украса в офис, СПА център, хотел и др.;

 

2.4. идея за размяна на детски малки подаръци и сувенири в училища и детски градини.

Свещ Елха създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. Една оригинална хендмейд идея за Коледен подарък на близки, приятели или роднини и може да бъде превърната в нещо по-голямо ако я комбинирате с продукти с коледна тематика като албум за снимки, Коледни картички, ръчно изработен Коледен сапун облечен с вълна по метода на плъстенето, декоративно Коледно пано за украса, текстилна елха за декорация, коледни фигури от плат и др.

Размери на свещ елха със странични ръбчета 8 х 6 см., при височина 3 см. и размери на основния модел 7 х 7 см., при височина 2 см.

 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

В това кратко видео ще можете да научите как реализирахме една Коледно - Новогодишна идея за празничната маса с помощта на свещ елхичка, текстилни ботушчета за прибори, направени от Коледен плат и Коледен панер за лакомства с цилиндрична форма.

Авторски текст и презентиране на
Ароматна Коледно - Новогодишна свещ зелена елха ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...