Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика

От Фантима Иванова 25/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Различните предпочитания и вкусове, различните клиенти и бюджети, ни накараха да разработим един Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика, които са изцяло в кафявата гама.
 

Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика е отлична идея, която на 100% обединява цветовете и стиловете при изработката, комбинирайки техниките шиене, огъване, сединяване на детайли и комплектоване. Едно приятно съчетание от цветове и форми, които радват не само жените, но и момичетата. При съчетаването на тези артикули, се опитахме да създадем едно бюджетно решение за подарък, при който единият артикул да бъде свързан с ползването и раздвижването на домашния декор, а другият комплект да е от бижута Арт стил. Целта е навсякъде и по всяко време, жената или момичето, на което е направен подаръка да усеща присъствието на този, който го е подарил.
 

Тази линия с бижута нарекохме Арт-Тийн, защото при изработката е изплзвана керамика за детайлите на бижутата, стила е Арт и освен това модната линия е подходяща за момичета и тинейджърки. Забелязваме тенденцията при тинейджърската мода, при която  младите тинейджърки предпочитат олекотените конструкции, семплите съчетания на детайли и форми. Преобладаваща част от тинейджърките носят медальони, които са на кожена каишка или тънко синджирче. Една от причините е, че кожената каишка е по-приятна като усещане до кожата.
 

Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика има следните специфики и подробности за отделните продукти:
 

- Медальон с кожена каишка с триъгълна форма, върху която са нарисувани цветя. Леко и нежно, медальончето ще придаде допълнителен чар на неговата притежателка.
 

- Обеци с триъгълна форма и рисувани на ръка цветя, изцяло Арт стил на представяне. Леки за носене и лесни за поставяне на ухото, благодарение на закопчалка тип рибарска кукичка, която само се промушва през отвора на ухото и няма допълнителни притискащи части.

- Гривна с отделни правоъгълни модули, съединени един към друг с помощта на ластична корда. Гривната прилепва към ръката и стои елегантно в съчетание с останалите бижута от серията.
 

- Ръчно изработено, Кафяво пиле за декорация е част от Колекцията Decorra Home "Специално за теб". Може да се закачи на стената в коридора, предверие, антре, стая или на друго място. Интересна и нестандартна есенна декорация, която може да се използва в магазини, търговски обекти и щандове, при оформяне на тематични корнери, а също така с прозрачна вендуза да се сложи на стъкло. Ако добавите пиленцето към коледните си декори ще постигнете още един интересен и неповторим фон на своите снимки. Има леко винтидж излъчване на плата, което придава допълнителен есенен дух. Успешно може да се използва за заснемане на фотосесии със снимки на есенна тематика на открито или при дъждовно време в закрито фото студио. Размери: ширина 20 см., височина 30 см., при обща височина на закачване с дръжката 40 см.
 

Кафяво пиле за декорация, още есенно пиле е изработено с компактни размери, леко разперено на горе крилце и дълга дръжка за носене в ръка при позиране или за закачване на желани места. Състава на плата е памук - полиестер + силиконова вата за пълнеж, които са подходящи за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Пилето от плат може е да се глади с умерена температура на ютията. Едно приятно съчетание на кафяви нюанси, извити детайли като паунови пера и приятни форми на самото пиленце. Текстилното пиле има определена посока на главичката и при интерес може да се оформи двойка пиленца, които гледат едно към друго.
 

Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика е отлично решение на комбинативен подарък от ръчно изработени артикули - един за дома, а останалите за носене и част от стайлинга.
 

ПРЕДИМСТВОТО: - всички продукти са изработени само в един единствен вариант и не могат да се повторят е същия вид. А това автоматично ги прави уникати.
 

ЕКСТРАТА: - има възможност да се подарят за всякакъв повод и празник и така стават универсални - не само за празник, а и за лично ползване, без повод.
 

УДОБСТВОТО: - спестявате време, защото някой преди Вас е помислил и Ви е улеснил в съчетанието на отделните елементи така, че да сте готови с избора и идеята на подарък за празника. По този начин получавате готово решение на няколко дамски модни продукта, обединени от елементите оранжево цвете и оранжеви цветове.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Арт подарък-пиле от плат с медальон, обеци и гривна от керамика:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...