Бебешка играчка-възглавница Облаче

От Фантима Иванова 06/11/2017 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

 

Бебешка играчка-възглавница Облаче е атрактивна и весела. Може да се използва като допълнение на детската стая, но става и за игра. Уникална ръчно изработена детска възглавница с форма на забавно облаче, която може да се гушка по време на сън от бебета и деца. Детската възглавничка обаче може да служи и за игра. Като част от колекцията Decorra Kids Home Decoraton "Специално за теб!" това меко текстилно вълшебство е подходящо за подарък на дете по повод рожден ден, имен ден, Коледа, изписване, кръщене, прощапулник и друг повод.

 

Бебешка играчка-възглавница Облаче е една интересна декоративна украса на дома, витрини на търговски обекти, магазини за детски стоки, обекти за продажба на детско и бебешко спално бельо и др. Бебешка играчка-възглавница Облаче е неповторим Handmade продукт и подарък с дълготрайна употреба, подходящ за модерните родители, които харесват изящните форми и нестандартен дизайн.

 

Бялото облаче играчка-възглавница излъчва оригиналност, нежност и стил. За направата е използван висококачествен памучен плат, а пълнежът е от силиконова вата с доказуем произход за качество.

 

Бебешка играчка-възглавница Облаче си има тънки крачета дълги около 15 см. и голяма усмивка на лицето. Размери: дължината е около 40 см, а височина около 25 см.

 

Можете да поръчате своята играчка-възглавничка от тук: http://decorra.eu/DECO-…/Bebeshka-igrachka-vazglavnica-oblak

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Приятно гледане с Video Decorra HandMade Youtube

 

 

 

Остави коментар

Loading...