Бебешки албум за момче Малкият принц, ръчна изработка на подаръци за Кръщене

От Фантима Иванова 10/08/2018 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Бебешки албум за момче Малкият принц е 100% дизайнерски ръчно изработен детски артикул за момче. Размерите на албумчето за бебе са съобразени с възможността да се залепят множество снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на желан текст.

Благодарение на малките картонени етикетчета и тагчета с дизайнерска хартия ще можете да следите израстването на вашето малко момченце като си записвате някои моменти от отглеждането му.

Бебешки албум за момче Малкият принц е изцяло проектиран, разработен и декориран на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Бебешки албум за момче е част от Колекцията продукти Decorra Kids Baby и успешно може да се съчетае с други бебешки артикули за момче. Външните ъгли на кориците са допълнително подсилени с метални ъгълчета, за да ги предпазят от повреждане или изкривяване в следствие на многократното разлистване.

Бебешки албум за момче Малкият принц е атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти от раждането на бебето, до неговото израстване + воденето на кратки бележки, имащи сантиментална стойност при отглеждането. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене, раждане, рожден ден, имен ден или друг повод. 100% ръчна изработка с твърди корици, множество сгъвки, таг-етикети с различни размери за кратки бележки или пожелание, създадени от луксозна дизайнерска хартия с тема бебе момче и тематична панделка. Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внуче, племенник, роднина и др.

Уникална ръчна изработка чрез техника лепене и декориране. Размер на твърдите корици 16 х 12 см., 3 основни листа, множество скрити страници, джобове и страници за снимки. Богато разнообразие на местата за позициониране на снимките и идеите за тяхното подреждане. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците. Точен брой снимки не можем да посочим, тъй като всичко зависи от това какъв размер ще поставите и как ще ги разпределите по страниците и джобовете. Всичко е във вашите ръце. При всички случай снимките ще бъдат над 36 бр.

Бебешки албум за момче Малкият принц може да се комбинира с други продукти, изработени със същите материали, или други материали, с близка тема, цветове, предназначение и функции като бебешка кутийка за съкровища за момче, мини кутийка за кръщене, картичка за бебе момче, текстилна интерактивна книжка бебе момче, занимателно кубче от плат, кукла бебе ангелче момче, мини синьо меченце и др.

С грижа за Вас създадохме специална колекция хендмейд картички, с която да улесним изборът Ви на подарък.

Бебешкото албумче може да се изработи с дизайнерска хартия по Ваш избор, както и да се направи с други размери, оформление на вътрешната част и персонализация с изписавне на името на детето на корицата на албума.

Цената на Бебешки албум за момче Малкият принц е: 45.00 лв.

Срок за изработка на албумче с подобни или други материали: 7 - 10 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране Бебешко албум за момче Малкият принц:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Veag-9tYNLc&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...