Бебешки албум за снимки Мечета и бебешки съкровища ръчна изработка

От Фантима Иванова 22/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Бебешки албум за снимки Мечета и бебешки съкровища ръчна изработка е отлично решение за подарък на момче. Има огромно разнообразие от идеи за изработка на албуми за бебе. При някои от нашите модели може да срещнете дизайн с бебе момче, неутрални и по-изчистени като цветове дизайни, теми с любими животни или варианти, при които отварянето и затварянето на страниците направо може да Ви обърка.
 

При изработката на всеки един детски артикул, ние влагаме много фантазия и ръчно творчество, за да се получи наистина уникален бебешки албум или детски артикул. Всеки бебешки албум има своята специфика на изработка, форма, сгъвки и цветове. Преди всичко, ние залагаме на това да имате повече място за снимките с усмивките на Вашите деца. Понякога това се постига с добавяне на скрити джобчета, сгъвки, фини коланчета или двустранни мобилни вложки.
 

Важен елемент от един бебешки албум е наличието на бебешки паспорт, където да запишете данните на своето дете. Това е не само оригинален начин за запазване на важна информация от раждането, а и идея да се получи по-функционален детски артикул. Като допълнение може да има и паспортче за отпечатъците на крачето и ръчичката, но не е задължителен елемент от концепцията.
 

Бебешки албум за снимки Мечета има хоризонтална визия. Страниците са от бирен картон, което ги прави стабилни и плътни. На определени места има добавени джобчета с малки тагчета за изрязани снимки или картки текстове, а в хоризонталните или вертикални джобове сложихме подвижни картонени вложки за допълнително залепяне на снимки. Основен акцент при този детски албум са джобчетата и разнообразните вложки, което зедно с бирения картон, който използвахме за отделните страници, го отличават от другите ни модели албуми за бебе. Дори и препълнени страниците и джобчетата със снимки, няма да се промени конструкцията и формата на албума за бебе, поради това, че металните халки не позволяват това да се случи. Размер на бебешки албум за момче: 21 х 15 см. без металните халки.
 

Бебешките съкровища сами по себе си представляват малки кутийки с надписи пъпче, зъбче, косичка и се съхраняват в отделна хоризонтална кутия. При изработката е използвана дизайнерска хартия с мечета и надпис от бирен картон. По желание на капака на кутийката може да се добави и името на детето, за да се знае за съкровищата на кого става въпрос. Размер на кутийката с бебешки съкровища: 16,5 х 6 х 6 см.
 

Комбинацията на цветовете, миксирането на формите и детайлите, превръщат комплекта на бебешки албум за снимки Мечета и бебешки съкровища в един неповторим подарък за Кръщене, особено когато добавите играчката от плат синьо мече. Тази детска играчка става верен приятел на Вашето дете още когато за първи път се срещнат.

Текстилна декоративна фигура Бебешка играчка за момче Мече може да се съчетае в комплект с други продукти с една обща тема като калъф за очила, пано за стана декупаж или други продукти  изработени от същите цветови комбинации като органайзер за детска кошара, сгъваем повивалник за смяна на пелени по време на път, несесер за памперси и мокри кърпи, креативно кубче за игра, комплект за легло и др. Детска играчка синьо Мече е изработена от едноцветен памучен плат и пълнеж от силиконова вата с гарантирано качество и произход, подходящи за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Меченцето от плат има малки и компактни рзмери и може да се постави в детската кошарка при бебето, в детската количка по време на разходка. В периода на никнене на зъбките, играчката от плат спомага за успокояване на венците като се гризат ущенцата на меченцето. Още подробности можете да намерите тук: http://decorra.eu/Bebeshka-igrachka-za-momche-decorra-meche


Срок за изработка на подобни модели: 7 - 10 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Бебешки албум за снимки Мечета и бебешки съкровища ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=FQPBPKrrv8A&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...