Бебешки комплект момиченце-чантичка за бебешки съкровища и кукла

От Фантима Иванова 05/04/2018 0 Коментари Handmade свят,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

НОВО - Нова бебешка линия от артикули, комбинирани по такъв начин, че взаимно да се допълват и същевременно да могат да се ползват дълго време. Ето какво включва тази продуктова линия:
 

- Кокетна бебешка чантичка с малки отделения, изработена от картон, дизайнерска хартия, панделка и др. елементи. Благодарение на чантичката за бебешки съкровища ще успеете да съберете на едно място всички най-забавни моменти от отглеждането на Вашето дете. В чантичката се постарахме да сложим малки кокетни пликчета за зъбче, пъпче и косичка.
Верни на себе си добавихме малко дневниче, в което по месеци да записвате бебешките постижения на своята госпожица. Предвид начина на отваряне на джобчетата, чантичката успешно ще съхрани най-ценните снимки на детето, които да напомнят за неговото детство.

Напълно в крак с модните тенденции и потребностите на модерните родителите и най-вече на майките, бебешката чантичка за съкровища е отлично решение както за лично ползване така и за подарък.
 

- Картичка с тема бебе, декорирана с нежни дантелени елементи, изрязвани толкова фино, че пърхат при най-лекото поклащане или движение на въздуха. Вертикално поставяне на картичката и отваряне нагоре.
 

- Кукла бебе с дрехи - памперс гащички, мека шапка, лигавче за хранене, гащеризонче за прохладните дни. Всички елементи и куклата са изработени от меки памучни платове в нежно розово, подходящи за всяко дете. Куклата може да се използва от най-ранна детска възраст за игра и носене навсякъде, тъй като си има чанта-легълце и не тежи при носене за дръжката. Пере се на 30 - 40 градуса на ръка или в пералня.
 

Както винаги гаранцията за качество и прецизна изработка са от нас, а удоволствието от ползването оставяме на Вас и на Вашите деца!
 

Още интересни идеи за детски подаръци и играчки можете да намерите тук:
http://decorra.eu/Za-Deteto

Авторски текст и презентиране на Бебешки комплект момиченце-чантичка за бебешки съкровища и кукла :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=9gGQe6DK7iU&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...