Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци

От Фантима Иванова 02/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци


Оригинално розово Бебешко албумче за момиче, което е отличен начин да запазите най-забавните и съкровени моменти от отглеждането на Вашето дете.

Благодарение на това розово вълшебство на Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци и обектива на фотографа, ще уловите всяка усмивка на Вашето момиченце, и ще я запазите в снимки. Формата на албумчето е квадратна и има множество малки тагчета, на които да се запишат оригинални думи, по време на отглеждането.

Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци е нов модел, при който има 12 листа по един за всеки месец, на които могат да се залепят общо по 4 снимки на лист или 48 бр. за целия период. Албумчето за момиче има самостоятелни и подвижни бели вложки, на които да запишете бебешките постижения за всеки месец. Така няма опасност да пропуснете нещо, защото можете да го запишете на момента. Всички тези 12 вложки са съхранени на отделно място - джоб, който се закопчава с магнитче. На последната страница има място, където е поставено паспортче за отпечатъци - ръчичка и краченце. Още една нова идея, добавена от нас.
 

Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци за момиче е оригинален начин да изразите своето специално отношение към детето и да запазите важните моменти от неговото отглеждане. Албумчето за момиче е ръчно изработено от висококачествени материали, картон, дизайнерска хартия, декоративни елементи и метални ъгълчета, за да Ви гарантират непрекъснатото и безпроблемно прелистване на страничките. Предлага се в кутия, което е удобство ако Вашата идея е да направите подарък. Важните моменти, свързани с раждането на детето като записване на неговата дата на раждане, име, тегло, ръст, очи и др., можете в паспортчето, което се намира на първата страничка заедно с множество малки тагчета от дизайнерска хартия. Всяка страница има различни цветни дизайни и сгъвки, които наподобяват ветрило като се постави в отворено положение.
 

Идеята за правилното съхранение на Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци, ни накара да направим подходяща ръчно изработена картонена кутия в розово. По този начин не само, че бебешкото албумче ще е на винаги скрито и безопасно място, но и ако решите да зарадвате някоя майка с персонален подарък за нейното бебе, ще бъдете улеснени от гл.т. на външния вид и опаковането.
 

Бебешко албумче за първата годинка на момиче може да се направи с различни варианти на оформяне на страниците, да се добавят кутийки за бебешки съкровища, папка за съхранение на кръщелното или идеята да се надгради с цялостна концепция за кръщенето или продължението с направата на бебешко албумче за първия рожден ден.
 

Ако искате да направим нещо специално за Вас - класически модел на бебешко албумче за момиче или персонализирано албумче за снимки, можете да ни пишете на имейл: sales@decorra.eu или да се свържете с нас на телефон 0887 193 608. Предлагаме и още един модел, мини бебешко албумче за момиченце, който е с по-малки размери и има скрити вложки, на които да залепите снимки или да напишете важни бележки, свързани с интересни и забавни моменти от отглеждането на Вашето бебе.

Тук пък можете да разгледате модел на албумче за снимки на момченце, който е класически  тип без допълнителни паспортчета или персонализирано албумче за момченце.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=9vsVCGbrNEA

Остави коментар

Loading...