Бутиков дамски албум - идея за подарък на жена за рожден ден, юбилей

От Фантима Иванова 19/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Бутиков дамски албум - идея за подарък на жена за рожден ден, юбилей e dамски комплект в нежно лилаво и черно, подходящ за подарък по повод рожден ден или юбилей на любимата майка, съпруга, дъщеря или приятелка. Комплекта е 100 % ръчна изработка, създаден, за специален повод. За направата са използвани дизайнерска хартия, перли, панделка, дантела и декоративни елементи. Една бутикова линия за жена, която може да се надгради с бижута, изделия от плат, продукти декупаж и др.
 

- Картичка с 3D - ефект, постигнат благодарение на старателното изрязване, позициониране и залепяне на множество дребни детайли, за да се получи етажиране на конкретен елемент и превръщането му в триизмерен.
 

- Атрактивен дамски албум за снимки, който има хоризонтална визия, разнообразни сгъвки и начини на отваряне и закопчаване. Декорацията и изработката е направена 100 % на ръка, с помощта на висококачествени материали. Биговане от вътрешната страна, за по-лесно отваряне и здравина на прелистване. Красивите изображения в черно и лилаво са подсилени с декоративни елементи, дантела и празни места с вложки и тагчета. Лилавите цветя и типично женски модни артикули, на черен фон са направени по специална технология, която гарантира здравина и износоустойчивост на прелистването.
 

Уникална комбинация от два артикула, които може да съчетаете според предпочитанията на Вашата любима в допълнение с нежни бижута от полимерна глина, изделия от текстил, както и други идеи като кутия за бижута, кутия за диоптрични очила, табакера с декорация за слим цигари и др.

 

Можете да избирате артикулите, да доразвиете нашата идея с много фантазия и любов.

 

За направата на Бутиков дамски албум - идея за подарък на жена за рожден ден, юбилей са използвани само 100 % качествени и изпитани материали, които гарантират дълготрайната употреба и здравина. Ние не правим компромис с качеството, защото красотата, не е компромис, а въпрос на усещане и присъствие - в малките неща и в малките детайли.

 

На Ваше разположение сме да Ви помогнем в реализирането на различни идеи и желания, за да създадем нещо "Специално за Вас".

 

Висококачествена ръчна изработка, уникална комбинация, индивидуалност при избора на подарък за празника на жената.

 

Авторски текст и презентиране на Бутиков дамски албум - идея за подарък на жена за рожден ден, юбилей :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=RjJGP8pk_lo&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...