Бутиков подарък табакера орхидея и калъф с орхидеи

От Фантима Иванова 31/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Бутиков подарък табакера орхидея и калъф с орхидеи ръчно изработени със специална техника на ръчна изработка.

1. Калъф за очила орхидеи
 

Дамски калъф за очила с орхидеи е двустранно декориран чрез декупажна техника яйчено кракле. Едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена.

Дамски калъф за очила с орхидеи е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за очила с диоптер и уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.

 

Дамски калъф за очила с орхидеи е украсен от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
 

Дамски калъф за очила орхидеи е част от Колекцията Decorra Moda "Специално за теб!", благодарение на което може да се съчетае в напълно завършен комплект с тема орхидея.

Артистичен сет става като комбинирате кутията за очила с пръстен с бяла орхидея, колие с бяла орхидея, обеци с бяла орхидея, такера с орхидеи. Можете да съчетавате материи, да комбинирате форми и елементи, докато оформите свое собствено подаръчно решение.


2. Дамска табакера с орхидеи
 

Дамска табакера с орхидеи за тънки, слим цигари, част от колекцията Decorra Lady "Специално за теб!". Двете лицеви страни на табакерата са еднакво декорирани. Един нестандартен подарък за пушачите, които са ценители на нестандартните неща и ръчно творчество.

Дамска табакера с орхидеи има висококачествена ръчна изработка чрез техника декупажно яйчено кракле, водоустойчиви бои и безвредни материали. Най-горния слой на табакерата е от прозрачен лак, който гарантира по-дълъг живот на декорацията и съхраняване на изображението. Невероятно усещане при допир, което се дължи на финия релеф на яйчените черупки и неповторимо излъчване, класика и стил. За направата са използвани висококачествени хоби бои, лепила и лакове.

 

Дамска табакера орхидеи е атрактивен хендмейд продукт с Decorra дизайн. Подходяща е като идея за подарък на жена - приятелка, сестра, майка, съпруга, роднина по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, юбилей или друг повод. Габаритните размери на дамската табакера са около 7 х 11 см., подходящи за поставяне на slim цигари 100 мм. 
 

3. Пръстен бяла орхидея
 

Пръстен Бяла Орхидея е нежно дизайнерско украшение, изцяло ръчна изработка, което подчертава красотата и финеса на женските пръсти и ръка. Подходящо е както за ежедневието, така и за празник, имен ден, рожден ден и друг повод.

Пръстен Бяла Орхидея е Хендмейд бижу, изработено от полимерна глина, с приятни форми, стил и изтънченост. Може да се съчетае с модни тоалети от ефирни материи, коприна, лен, сатен и др., подходящи за горещите летни дни и морето като част от елегантния, спортно-елегантния или друг стил на обличане. Размерът на орхидеята е около 4 см., вижда се от далече и същевременно не тежи при носене. Халката на пръстена се регулира, което го прави универсален за пръсти с различна дебелина и форма.

 

Авторски текст и презентиране на Бутиков подарък табакера орхидея и калъф с орхидеи:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...