Бутикова картичка с място за снимка и персонално послание

От Фантима Иванова 04/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Бутикова картичка с място за снимка и персонално послание

Уникална НОВА разработка на дамска картичка, която е специално предназначена за любимата учителка в училище или в детска градина.


Картичката е изработена от нежна дизайнерска хартия и специална проектирана за целта кутийка за съхранение. Вътрешната дясна страна на картичката има декорация на отворена книга, символ на учението, а от лявата страна едва забележими на пръв поглед в четирите краища има фини цветни ъгълчета, където да се сложи снимка. Бутикова картичка за снимка има персонално послание, което е отличен начин децата да покажат своето уважение и респект към това, което учителката любима е направила за тях, за да станат грамотни и ученолюбиви.
 

В лявата страна на картичката на мястото където се поставя снимката на децата с тяхната учителка може и да не се сложи нищо, затова дизайнерската хартия е нежна и елегантна, неангажираща с поставяне на някакъв задължителен елемент на декорация. Картичката се позиционира хоризонтално, а когато се затвори най-отгоре декорацията е направена с надпис "Благодарим" и затваряне с панделка.
 

Отворена, бутиковата картичка с място за снимка и персонално послание има вид на мини рамка със снимка, която е оригинален начин за изразяване на обичта на учениците и личното им уважение към госпожата. Посланието е отпечатано със специален поетичен шрифт и на гърба може да се напише нещо от Вас като допълнение или да се залепи снимка.

На белият дантелен таг в комплекта може да се запише датата, името на учителката и класа. Освен това тага може да се прикрепи към подаръчната хартия, ако решите да направите допълнителна опаковка.

Поставена в своята правоъгълна кутийка, картичката е готова за подаряване. Кутийката има още едно допълнително предимство, че когато картичката намери своето подходящо място, ще остане свободна, за да приюти снимки на госпожата, любими бележки или малки сувенирчета, които да напомнят на учителката за нейните ученици. Капакът на кутийката има направена допълнителна украса с повдигане на малко букетче с цветя и нежна памучна панделка.
 

***
Идеята може да се направи с различна дизайнерска хартия, декорация или тема в т.ч. за 8-ми март, рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, завършване на училище и друг повод или празник.
 

За въпроси и запитвания можете да ни пишете на имейл sales@decorra.eu или да ни потърсите на телефон 0887 193 608.
 

Бъдете оригинални и неповторими с изборът на подарък за любимата учителка на своите деца!
 

Какъв по-стойностен подарък от този, който е символ на образованието, създаден е само за НЕЯ, поднесен е с толкова любов и внимание.
 

За изработката са използвани 100 % качествени материали, които Ви гарантират дълготрайност на изделието и наслада от ползването!
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=7Sv9_OGPwck&feature=youtu.be

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...