Чанта-кола за рисуване и игра

От Фантима Иванова 25/05/2017 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Има едно много важно правило, към което винаги се придържаме когато създаваме един нов продукт и то е, да бъде полезен, интересен, практичен и с колкото се може по-дълъг живот. Беше преди около година когато в отговор на детската чанта-къща + кукла от плат, създадохме нещо подобно но за момчета. Оказа се, че Магическата чанта-кола е доста забавен момчешки вариант на игра, който може да се използва и от малки и по-големи деца.

 

Разбира се играта е направена от най-качествените и безопасни за здравето на детето материали. Няма опасни дребни предмети или елементи, които да бъдат захапани или глътнати. Игралната част за по-напреднала възраст, свързана с развитие на уменията за писане на букви, цифри и рисуване е напълно подвижна и трябва да се дава на детето едва когато навърши необходимите за целта 2 - 3 и повече годинки. Разбира се тази възраст има условен характер, тъй като не всички момчета имат еднакво развитие. Някои деца по-бързо свикват с боравенето на пишещи средства, а други по-бавно. Всяко малко човече е различно и затова родителите преценяват кога да дадат на детето да играе с дъската и тебеширите.

 

И така, по същество да Ви разкажем малко повече за този наш авторски продукт. Магическата кола-чанта Макуин за рисуване и игра е преди всичко част от Колекцията Decorra Kids. Има форма на забавна зелена чанта кола и грабва вниманието на всяко момче с приятните си цветове. Спомага фината моторика в ранна детска възраст, а в последствие разкрива нови хоризонти за развитие чрез писане, рисуване и каране на коли.

 

В ранна момчешка възраст детето започва да играе с червената и синята мекичка кола от плат като тренира способността си да хваща и движи дребни елементи. Когато израсне Магическата кола се превръща в любимата чанта за момчешки играчки на вън и у дома, с цветните тебешири и еластична черна дъска. Освен това, благодарение на двете джобчета с лепенки от велкро, детето може да си носи любими дребни предмети. И това не е всичко, защото децата вече имат и малки таблети, на които не по-малко обичат клипчета да си гледат, а благодарение на външния джоб на чантата-кола може и таблета да бъде по ръка.

 

Чантата-кола е висока 42 см. и се разгъва като книга и чрез дръжките над предното стъкло може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение игралната площ е с ширина 74 см., разделена на 2 равни части. Допълнително предимство е, че благодарение на дръжките, чантата може да се закачи на гърба на предната седалка на автомобила и така детето да не скучае по време на път, а да си играе. Друго предимство на играта е, че става за мобилен органайзер за път, като в джобчетата се сложат мокри кърпички, салфетки, солетки или бисквитки. Ами, да. Кой не обича да си хапва тези неща. Има и още една екстра на играта - в страни до джобчетата има зашити малки халкички, на които да закачите дрънкалки или шумящи бебешки предмети и ако бебето се постави на земята по коремче играта за него ще се превърне в шарено килимче. То ще си дърпа любимите залъгалки и дрънкалки и ще се увлича в самостоятелна игра.

 

Магическата игра стартира със състезанието на червената и синята кола, както и с криенето на дребни предмети в джобчето Макуин над тях. В последствие акцента се измества към дясната зона където се намират гаражите за колите и площта за тяхното бутане и игра. Всяко гаражче е с размер  8 х 11 см. и може да прибира повече от една малка метална кола. На гърба на колата има таен джоб с размери 19 х 19 см., в който са скрити магическата черна дъска и тебешири.

 

Магическа кола Макуин за рисуване и игра е изработена от 100 % памучни платове, подходящи за ръчно или машинно пране при 30 - 40 градуса. Артистична и увлекателна, тази креативна развиваща игра е уникален Handmade подарък за всяко момче. Размери: обща височина с дръжките 57 см. и ширина 37 см. 

 

Екстри на играта: малките коли са мекички и лесно се движат, колата се затваря и връзва с текстилни шнурове, има скривалище за черната дъска и цветни тебешири за рисуване.

 

Магическа кола Макуин за рисуване и игра е лека за носене, винаги е увлекателна и готова за игра в къщи или на вън. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, подходящ подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод за момче от бебешка до по-голяма възраст.

 

Красив и завършен комплект може да се получи ако играта се комбинира с тематична възглавница кола, други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама - деко висулка декупаж, касичка превозни средства и др. Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този ръчно изработен подарък, можете да добавите специална хендмейд картички с форма на кола + бонус предложение с примерно пожелание. 

Интересни моменти от презентацията на Чанта-кола за момчета и какви са емоциите, които предизвиква играта, можете да научите от това кратко видео:

 

- See more at: http://decorra.eu/Za-Deteto/Kreativni-Igri/Magicheska-kola-Makuin-za-risuvane-i-igra#sthash.RDlrJQbD.dpuf

Остави коментар

Loading...