Чаша с текстилна декорация за маса и свещ-идея за подарък на жена в розово

От Фантима Иванова 30/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,
Чаша с текстилна декорация за маса и свещ - идея за подарък на жена в розово е отлично решение на подарък, който не изисква много пари. Няма жена, която да не обича да пие топли напитки в по-големи количества, както и да не харесва приятно оформената маса и домашен уют.

Благодарение на комплекта Чаша, подложкa сърце и дрешка с розови десени и билки ще се постигне допълнителен уют на масата при поднасянето на ароматния чай, по-голяма доза кафе, мляко с какао, или друго топличко питие. Подложката за чашката има форма сърце и двулицево приложение.

Текстилната дрешка за чашка е с размери, които са съобразени с удобството при пиене и ползване на чашата от комплекта или на друг размер чаша с цилиндрична форма. Височината е 8.5 см., а дължината 23 см. Ластичното закопчаване с пластмасово копче превръщат роклята от плат в аксесоар с по-голямо приложение за различни размери чаши от бита.

Чаша, подложкa и декорация за чаша може да се използва в офиса, у дома в гостната, хола, кухнята, трапезарията, както и в търговски обекти за декорация на витрина в магазин за чай или кафе.

Предимство на комплекта е, че всички съставни части могат да се използват и поотделно, а поддържането става лесно. Текстилните аксесоари могат да се перат на ръка или в пералня при препоръчителна температура на пране 30-40 градуса. Гладенето с ютия на умерена температура също е позволено.

Хендмейд Комплект от 3 елемента - бяла порцеланова чаша с цилиндрична форма, подложка с две лица и дрешка от плат, част от колекцията Decorra Home. Изработени от плат памук - полиестер.

Ръчно изработена, Свещ Вълшебство е с правоъгълна форма, уникален скален релеф в нежно бежово и слонова кост и аромат на ванилия. Висококачествена ръчна изработка на свещ чрез ЛЕД техника постигната с ледени кубчета парафин. Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Свещ Вълшебство създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение, офис, СПА център, хотел и др. 

Свещ Вълшебство е една оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите декоративни играчки от плат, Коледни продукти, подложки за сервиране, подложки за чаши, деко часовници, сувенири за дома, квилинг картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника.
При запалването свещта е добре да гори около 2 часа, за да направи хубаво легенче с парафин.

Комбинацията от порцеланова чаша, декорация за чаша и подложка за чаша е интересна, практична и функционална хрумка за подарък ръчна изработка за жена по повод рожден ден, имен ден, Цветница, Коледа, Нова година или друг случай.

Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...