Дамска картичка теменужки и обеци теменужки

От Фантима Иванова 26/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамска картичка теменужки и обеци теменужки е отлична идея за подарък на жена, който съчетава елегантността на формите с играта на цветовете. За изработката заложихме на висококачествените материали, за да гарантираме безпроблемната и дълготрайна употреба на обеците. Ето и повече подробности за нашата продуктова оферта:
 

- Обеците теменужки са направени от полимерна глина в син цвят, благодарение на което са много нежни, леки и напълно се доближават до истинската визия на цветето. Поставянето на ухото и прикрепянето става с помощта на специални тапички - пластмасови или метални. Обеците са кокетни, елегантни и придават допълнителна свежест на дамското лице. Могат да се носят целогодишно, съчетани с нежна блуза, пуловер или рокля. Важно е да знаете, че върху повърхността на бижутата от полимерна глина не трябва да попадат капки от Вашият парфюм, за да не се повредят. Почистването на обеци теменужки става с леко навлажнена кърпа или с малко вода.
 

- Картичка с триизмерна визия, изработена по специална технология на етажиране на множество дребни елементи, която впечатлява всички - жената, която я притежава и човека който я подарява. Поздравителна картичка Теменужки, 3D е 100% Ръчно изработена и част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил. Поздравителна картичка Теменужки, 3D е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив. Например - дамски портфейл от плат с огледало, клъч портмоне от плат, подвързия за книга, табакера за слим цигари с декупаж, бижута, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон, несесер, ключодържател, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари. Размери: 10.5 х 15 см.
 

За основа на Поздравителна картичка Теменужки, 3D е използван лилав картон, допълнително декорарин с релефна дизайнерска хартия, 3Д наслагвани цветни теменужки и кошничка. Картичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителна картичка теменужки наподобява една истинска жива картина и теменужен шедьовър. Предлага без хартиен плик. Поздравителна картичка Теменужки, 3D може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден, Цветница или друг случай. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.
 

Дамска картичка теменужки и обеци теменужки  са 100 % изработени на ръка с гаранция за удовлетвореност и наслада от ползването.
 

Авторски текст и презентиране на Дамска картичка теменужки и обеци теменужки :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=WNKOLZdZqow&t=37s
 

Остави коментар

Loading...