Подвързия за книга с 3Д цвете и плетени бижута цветя

От Фантима Иванова 13/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Подвързия за книга с 3Д цвете и плетени бижута розови цветя и неповторим бутиков подарък за жена. Интересна декорация, съчетаване на форми, цветове и приложение, този комплект впечатлява всяка жена.
 

Предимствата на подвързията за книга с обемно 3Д цвете за декорация се изразяват в това, че книгите ще бъдат с мека текстилна дрешка облечени, няма да се захабяват и да се мачкат. Удоволствоето от прелистването на любимото четиво ще е още по-голямо, защото подвързията е приятна на допир и мека при продължително четене и държене в ръце.
 

Подвързията за книга с обемното цвете за декорация е нещо ново, различно и иновативно при дизайна с платове. Розовото цвете е направено с помощта на няколко цвята филц и сребристи тичинки. Неповторима визия, която идва не само от дизайна и идеята за всеки моден аксесоар, но и от това, че флоралните платове не позволяват дублиране и при най-силното желание от наша страна.
 

Подвързията за книга е много нежна, мека и добре прилепва към книгата или тефтера. Освен за книга служи за обличане на бележник или тетрадка с формат А5 - 150 х 210 мм. Закопчаването на подвързията е с помощта на сатенена панделка, което придава допълнителна красота и стил. Благодарение на вградения книгоразделител с пухкав пискюл накрая, лесно ще отбелязвате страницата, до която сте стигнали. Прането на ръка или в пералня може да става при 30 - 40 градуса и след това да се глади с умерена температура на ютията. подвързията за книга с 3Д розово цвете е направена с плат памук-полиестер и допълнителна фина вата, за да придаде плътност и добро оформяне на ръбовете.
 

И все пак, за онези от Вас, които харесват да подаряват дамски подаръци, обединени от една тема, включващи няколко неща, се постарахме да направим плетени розови цветя бижута, за да ги зарадваме. Така постепенно в рамките на часове, създадохме цялата нежна линия от розови цветя като детайл, като комбинирахме техниката за изработка шиене и плетене.
 

Пръстен Розов Блясък е универсално украшение за ръката на всяка жена, изключително подходящо за сезоните есен, зима и пролет. Цветето е направено от розова прежда с приятни сребърни нишки като загадка и кръгла перла в средата. Пръстенът с плетено розово цвете носи настроение и допълнително акцентира върху класотата и нежността на женската ръка. Универсален и практичен подарък за всяка жена, по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница, 8-ми март и др. Пръстен Розов Блясък е оригинално, ежедневно украшение, което може да се носи през всеки сезон като допълнение към моден тоалет от прежда, кожа, плат - памук, дънков, кадифе. Това цветно бижу за ръката може да се носи самостоятелно или да се комбинира с шнола за коса. Диаметър на цветето около 5 см.
 

Ръчно декорирана с плетено цвете, Шнола Розов Блясък е универсално украшение за коса, което ще подчертае красотата на женската прическа. Практичен и интересен аксесоар за коса, който може да се носи през всеки сезон, но най-вече през есента, зимата и пролетта. Цветето е направено от розова прежда с приятни сребърни нишки, а в средата има бяла перла. Оригинален дизайнерски handmade подарък за момиче, девойка, жена. Диаметър на цветето около 7 см. 

Подвързия за книга с 3Д цвете и плетени бижута розови цветя са напълно самостоятелни продукти, които могат да се закупят поотделно или в желана комбинация, както и да се направи персонализация на подвързията с името на жената или момичето.
 

С грижа за Вас създадохме и специална колекция с поздравителни картички, от които да направите своя избор и да финализирате идеята за подарък на нея - любимата дама.
 

За поръчки, срока за изработка е 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате или попитате за цени на:  sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Подвързия за книга с 3Д цвете и плетени бижута розови цветя:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...