Дамски Винтидж комплект табакера и калъф за очила с пеперуда

От Фантима Иванова 25/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамски Винтидж комплект табакера и калъф за очила с пеперуда е любим мотив на повечето дами.

При изработката на този комплект заложихме на уникалната визия, висококачествена ръчна изработка и хоби материали на утвърдени брандове.
 

Съчетахме техниките на изработка декупажно яйчено кракле, с помощта на която е направена декорацията на табакерата за цигари и калъфа за диоптрични очила. Благодарение на техниката изрязване и апликиране, създадохме два модела на малки картонени тагчета. единият има фина дантела в горният край и успешно служи за малка картичка с тема Винтидж пеперуда, а по-малкият таг е решение за по-добро опаковане и поднасяне на подаръка.

Двустранно декорирана, Кутия за очила Пеперуда е практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден или друг специален повод на любимата жена. Нежно и приятна на допир, тази твърда калъфка за диоптрични или малък размер слънчеви очила е интересен хендмейд подарък.


Винтидж Кутия за очила в жълто с пеперуда и рози е украсена огледално от външната страна с техниката яйчено кракле за декупаж, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия.

За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.

Табакера Пеперуда за слим цигари, ръчно изработена с декорация на салфетна техника декупажно яйчено кракле. Табакера за цигари, Пеперуда е интересна идея за подарък на жената пушач. Оригинален хендмейд продукт, който комбинира красотата на формите с елегантността на визията. Фина, нежна с преобладаващ жълт цвят, декорирана в стил Винтидж, тази табакера ще зарадва погледа на всяка жена получила такъв подарък по повод рожден ден, имен ден или друг празник.
Габаритни размери на табакерата: 7 х 11 см..

 

Табакера Пеперуда за слим цигари е подходящи за поставяне на цигари 100 мм. Закрепването на цигарите става чрез ластици, а не метални пластини. Затварянето на капака става чрез притискане и щракване на автоматичната закопчалка, езиче. Уникална ръчна изработка с техника декупаж, която ви гарантира изключително голямо удоволствие от ползването на продукта.

Дантелен таг за опаковане Винтидж пеперуда е нежен завършек и част от опаковката на подаръка. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена. Има правоъгълна издължена форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място. За направата на тагчето са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см. Продуктът се предлага в целофанова опаковка и без допълнителен хартиен плик.
 

Като част от серията продукти Decorra Lady "Специално за теб!", Табакера Пеперуда за слим цигари и калъф за диоптрични очила може да се комбинират с продукти в същата цветова гама, имащи същия елемент, форма или детайл, като брошка пеперуда, разделител за книга, бижута, модни аксесоари от плат, свещи, кутия за бижута и др.

Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. С грижа за вас създадохме специална селекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена.

 

Авторски текст и презентиране на Дамски Винтидж комплект табакера и калъф за очила с пеперуда:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=MCgjSE0uZJM&feature=youtu.be

 

Loading...