Дамски комплект незабравки - табакера, калъф за очила

От Фантима Иванова 23/10/2018 0 Коментари
Дамски комплект незабравки - табакера, калъф за очила
 
Имат ли цветята сезонност при модата? Неее. Нямат цветята сезонност, повярвайте ни! Темата с цветята е толкова харесвана от дамите, че никога не излиза от мода. Почти всяка втора жена когато види изработен моден аксесоар с цветя остава приятно очарована и иска да го притежава.
 
Благодарение на нежните сини тонове, естествения цвят на кафявото и майсторските ръце на твореца, калъфа за очила и табакерата с незабравки, буквално оживяват на погледа ви. Понякога една идея толкова много може да бъде доразвита, че да се започне с модните аксесоари, да се добавят подходящите бижута в синя гама, да се разработят текстилни портмонета и се стигне до декорацията на дома с тема незабравки.
 
Пъстротата на цветните детайли, разнообразието на продуктите, оригиналността на визията и приятното релаксиращо излъчване се едни от малкото фактори, довели до масовото харесване на цветята при изработката на бижута или други идеи за декорация и подаръци, в обзавеждането и в дизайна.

Специално при нас можете да намерите дамски аксесоари с нежни изображения на цветя, изработени по различна технология и представени като завършена тематична линия, от която Вие сами да избрите това, което Ви е нужно.
 
Дамски комплект незабравки - табакера, калъф за очила има следните описателни характеристики:
 
- Калъф за диоптрични очила с незабравки, декупажиран с техника на изработка декупажно яйчено кракле, за да има нежна релефна визия и приятен допир. Практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена.
Калъф за диоптрични очила незабравки е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
 
- Табакера Незабравки, подходяща за слим цигари, направена в унисон с калъфа за очила, табакерата има габаритни размери около 7 х 11 см., подходящи за поставяне на slim цигари 100 мм. Слим табакера Незабравки е практичен подарък ръчна изработка, който демонстрира стил и индивидуалност.
 
- Нежен мини таг Незабравки, който допълва на 100 % концепцията за подарък. Изработен от картон с нежни дупчици в краищата, тагчето етикет ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена. Има правоъгълна форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място. За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка.
 

Можете да поръчате или да ни попитате за тези продукти за жена на: sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дамски комплект незабравки - табакера, калъф за очила :

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=uBeAr6Y0YtY&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...