Дамски идеи за бутиков подарък с нежни розови рози декорация декупаж

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще научите за един дамски бутиков подарък с нежни розови рози декорация декупаж, който се състои от калъф за очила, картичка и нежна свещ с аромат на рози.
 

Поздравителна картичка с нежни розови рози е 100% Ръчно изработена и част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил.
 

Поздравителна картичка нежни розови Винтидж рози е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив.
 

Освен в комбинация с калъф за очила с декорация декупаж, картичката може да се съчетае с дамски портфейл от плат с рози, подвързия за книга, табакера за слим цигари с декупаж, бижута, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон, несесер, ключодържател, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари. Размери: 10.5 х 14.5 см.
 

Този нежен комплект в розово ще зарадва всяка дама по повод рожден имен ден или друг повод.
 

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дамски идеи за бутиков подарък с нежни розови рози декорация декупаж:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...