Дамски идеи за подарък - бижута с жълта роза, калъф за очила, табакера, картичка и

От Фантима Иванова 27/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамски идеи за подарък - бижута с жълта роза, калъф за очила, табакера, картичка и разделител за книга, направихме с една единствена цел - да получите готово решение за избор на подарък с тема жълта роза. За изработката заложихме на висококачествени хоби материали на утвърдени световни марки, за да гарантираме дългосрочната употреба и здравина на изработка. Продуктите, изработени с техника декупажно яйчено кракле имат нежна, грапава визия, приятни са на допир и могат да се използвате непрекъснато ако ползвате диоптрични очила, пушите или обичате да четете книги.
 

- Табакерата за цигари е декупажирана по огледален начин от двете страни

- Кутия за диоптрични очила с пеперуда и жълто цвете напълно в тон с табакерата, не само че радва погледа, но и успешно ще предпази диоптричните Ви очила

- Разделителят за книга е отлично решение за мини подарък, мил жест на внимание за жената, кото има нужда от такъв аксесоар
 

- Обеците и пръстена с жълти рози от полимерна глина имат неповтрима визия. Пръстенът има регулираща халка, а обеците са с тип на закопчалка рибарска кука, което значи, че в движение, ако бързате и са Ви под ръка веднага можете да ги сложите само с едно промушване на ухото.
 

- Картичката мъж и жена, ретро стил е уникална и неповторима идея за завършек на продуктовия комплект.
 

За опаковане на дамският подарък може да използвате мини тагчетата, като лека загадка и част от довършителните детайли и панделката. Понякога само едно тагче е достатъчно, за да загатне за вида на самия подарък. Дамски идеи за подарък - бижута с роза, калъф за очила, табакера, картичка и разделител могат да се направят и в дтруги цветови комбинации според Вашите желания и предпочитания.
 

Авторски текст и презентиране на Дамски идеи за подарък - бижута с жълта роза, калъф за очила, табакера, картичка и разделител за книга:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=fmH7Y4L7tMM&t=4s

 

Остави коментар

Loading...