Дамски калъф за очила слънчогледи с картичка слънчогледи ръчна изработка

От Фантима Иванова 20/05/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Чудите се с какво да изненадате своята любима жена? Какво да й подарите за празника? Как елегантно да обградите своята нежна половинка с внимание? ......

Дамски калъф за очила слънчогледи с картичка слънчогледи ръчна изработка е отлично решение за подарък на жена ръчна изработка, защото:
 

- Калъф за очила Слънчогледи е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.

От външната страна е декориран с техниката декупажно яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата на калъф за очила слънчогледи са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане.

Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.

Релефна и приятна на допир, Кутия за очила Слънчогледи е двустранно декорирана чрез декупажна техника. Едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 24-ти май, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена. Кутия за очила Слънчогледи е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.
 

- Поздравителна картичка Слънчогледи е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив. Например - дамски портфейл от плат със слънчогледи и огледало, клъч портмоне от плат слънчогледи, подвързия за книга, табакера за слим цигари с декупаж, бижута, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон, несесер, ключодържател, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари. Размери: 10.5 х 14.5 см.

За основа на поздравителна картичка Слънчогледи е използван едноцветен картон, допълнително декориран с релефна дизайнерска хартия, 3Д наслагвани цветни слънчогледови елементи и ваза. Картичката има вертикално отваряне и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителна картичка слънчогледи наподобява една истинска жива картина и слънчогледов шедьовър. Предлага без хартиен плик.
 

Поздравителна картичка Слънчогледи може да бъде добавена към подарък по случай рожден ден, имен ден, Цветница или друг случай. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Кутия за очила Слънчогледи и картичка слънчогледи може да се съчетаят в напълно завършен комплект с тема слънчогледи като идея за подарк на жена. Артистичен сет става като комбинирате кутията за очила и картичката добавите дамски портфейл с огледало, клъч портмоне, колие слънчоглед, обеци слънчогледи от полимерна глина, книгоразделител, табакера за слим цигари със слънчогледи, подвързия за книга, ключодържател и др. продукти, изработени с различни материали и техники, но с близка цветова гама, стил, детайл, тема или мотив. Като идея на дамски подарък със слънчоглед под формата на парична сума можете да използвате плик за пари със слънчоглед.

 

Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Вашите въпроси за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=meIkggHDJ8w&feature=youtu.be

 

Loading...