Дамски луксозен подарък табакера с роза и пръстен с червена роза

От Фантима Иванова 15/06/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Понякога е трудно да се избере дамски подарък за рожден ден, имен ден или друг повод. А, понякога това е толков алесно. Според мен, истината е, че ако сме на ясно къде какво се предлага няма да ни отнеме време, за да направим своя избор и адекватно решение да вземем какви модни аксесоари или бижута да изберем. Често се ръководим от това, дали да е нещо практично или нещо, тематично. Най-важно е може би, това да бъде специално избрано за жената с толкова желание и любов, че да не може да се раздели със своя подарък. Естествено това е най-приятното усещане, което можем да имаме - да подарим някякво бижу или дамски моден аксесоар, направени с огромно старание и любов и се ползват с желание и много любов.

 

Продуктово позициониране:

 

- Табакера за цигари 80 мм, декорирана по специални начин, за да има тази релефна форма по краищата. Лесна за използване и обслужване. Отваря се с помощта на страничното копченце, а вътре цигарите се прикрепят с помощта на ластици.

 

- Пръстен с регулируема халка и роза от полимерна глина, която е съобразена на 100 % с формата, цветовете и визията на розата от табакерата.

 

Уникална комбинация от дамски модни аксесоари, подходящи за лично ползване или за подарък.

 

Защото детайлите винаги имат значение.....

 

*имате въпрос? - Попитайте ни!

 

* обичате червено и черно като цветове? - Радвайте им се!

 

* искате мадамаски стилен порадък? - пишете ни!


* елате ни на гости! - www.decorra.eu

 

или на адрес:

 

гр. Варна, бул. 8-ми Приморски полк № 122 - А
Магазини за подаръци Декора

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

Остави коментар

Loading...