Дамски мини албум за снимки - идея за осми март, рожден ден или имен ден

От Фантима Иванова 27/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Нежно розово интересно решение за подарък на жена за осми март, рожден ден или имен ден, ръчна изработка. Албумчето за снимки е направено с малки размери, за да не заема място при съхранение, както и да се направи желана селекция от снимки, които да са винаги под ръка.


Това малко дамско албумче за снимки има малко джобче, подвижни тагчета, закопчаване с елегантно копче, сатенена панделка и интересен дизайн. Отлично решение за дамски подарък с повод и без повод!

Албумът за снимки е 100% ръчно изработен дамски артикул. Размерите са съобразени с възможността да се залепват снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на някакво заглавие или дата. Приблизителния брой снимки е 6 бр.

Благодарение на малките картонени тагчета с дизайнерска хартия ще можете да добавите кратък текст или бележка, свързани с човека от снимката или конкретно събитие. По този начин като си записвате някои моменти ще имате едни скъпи и запомнящи се моменти.


Дамски мини албум за снимки - идея за осми март, рожден ден или имен ден е проектиран, разработен и декориран на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Като част от Колекцията продукти Decorra Lady албумът успешно може да се съчетае с други дамски артикули за жена като обеци с цветя, колие с цветя, подвързия за книга от плат с цветя, калъф за очила с декорация декупаж, табакера за слим цигари с розови цветя и др.

Вътрешните страници са направени във вид на хармоника, а местата за снимките са отбелязани с помощта на специални прорези. Закопчаването на капачето на албума става с помощта на малко копче и сатенена панделка като наподобява на малка чантичка.
Размерите на албумчето са дължина
15 см., височина 12 см.


Дамски мини албум за снимки - идея за осми март, рожден ден или имен ден е атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти, свързани със скъпи и близки до сърцето хора, поводи и празници. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък, 100% ръчна изработка. 
 

Уникална ръчна изработка чрез техника лепене и декориране. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците.

Дамски мини албум за снимки - идея за осми март, рожден ден или имен ден  може да се изработи с подобни или други материали с близка тема, цветове, дизайн, както и с допълнителни надписи и име на жената или само нейната буква. 
 

Авторски текст и презентиране на Дамски мини албум за снимки - идея за осми март, рожден ден или имен ден:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Loading...