Дамски обеци бяла орхидея-луксозен подарък за жена с чантичка за пари

От Фантима Иванова 24/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Изработихме дамски обеци бяла орхидея, които са луксозен подарък за жена и могат да се поставят в нежна картонена чантичка като се комбинират с допълнителна парична сума или ваучера за пазаруване при нас или друг магазин.

Дамски обеци бяла орхидея са 100% ръчна изработка, направени от полимерна глина. Едно дизайнерско украшение, изцяло ръчна изработка, което подчертава красотата на женските черти на лицето. Подходящи са както за ежедневието, така и за празник, имен ден, рожден ден и друг повод.

Хендмейд дамско бижу със силно изразена нежност и изтънченост на цветето бяла орхидея. Важно е да подчертаем, че цветния детайл на орхидеята е направен 100% на ръка, без допълнителни молдове или шаблони.

Дамски обеци бяла орхидея успешно могат да се съчетаят с модни тоалети от ефирни материи, коприна, лен, сатен и др., подходящи за горещите летни дни и морето. Размерът на орхидеята от глина е около 4 см., за да се вижда от разстояние и същевременно да не тежи при носене.

Дамски обеци бяла орхидея могат да се носят напълно самостоятелно или в комплект с пръстен орхидея или колие орхидея, както и да се комбинира с картонена чантичка, картичка, изделия от текстил и др.модни аксесоари за жена с близка тема, мотив или цвят.

Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка.

Можете да направите запитване за този продукт на: sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Дамски обеци бяла орхидея:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...