Дамски плик за пари в шоколадово кафяво и слънчогледи картичка

От Фантима Иванова 23/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамски плик за пари в шоколадово кафяво и слънчогледи картичка

С тази статия и концепция за изработка на дамски нежни артикули, само ви казваме, че слънчогледите нямат сезон и могат да бъдат част от идеята за дмаски подарък през цялата година.
 

Ръчно изработен, шоколадов плик-кутийка за пари с обемна декорация от слънчоглед е бързо решение за подарък на жена. При изработката на дамския плик за пари заложихме на класическото кафяво, за да подчертаем нежното жълто на слънчогледа.
Благодарение на памучната дантелена панделка, която е подвижна, вие имате не само луксозен плик за пари, но и подвижна украса за подарък, ако решите да се възползвате е скритото ни пожелание.
 

Обемна, впечатляваща със своята неповторима визия, Поздравителна картичка Слънчогледи е 100% Ръчно изработена и част от серията продукти Decorra "Специално за теб".
 

Уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил. Поздравителна картичка Слънчогледи е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив. Размери: 10.5 х 14.5 см.
 

ОЩЕ ПРОДУКТИ с тема слънчогледи, които можете да намерите при нас: дамски портфейл от плат със слънчогледи и огледало, клъч портмоне от плат слънчогледи, подвързия за книга, табакера за слим цигари с декупаж, бижута, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон, несесер, ключодържател, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.
 

Можете да поръчате или да ни изпратите запитване на: sales@decorra.eu
 

Авторски текст и презентиране на Дамски плик за пари в шоколадово кафяво и слънчогледи картичка:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu
 

Decorra HandMade Youtube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Qfi3I8bM6c8&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...