Дамски подарък ръчна изработка

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

 

Оригинална идея за подарък на жена ръчна изработка, с която ще доставите радост на своята нежна половинка, приятелка или позната. С наближаването на женския празник и може би 8-ми март, все повече се чудим какво интересно нещо да подарим, което и да зарадва любимата жена и да може дълго време да се използва.
 

Комбинацията от полезен, практичен и оригинален подарък винаги е най-добрата, но не винаги може да бъде изпълнена. С тази комбинация от два ръчно изработени артикула ние Ви даваме идея какво за празника на жената можете да изберете и да поднесете:

ПАНО ЗА СТЕНА С ПТИЧЕ
 

Квадратно пано декупаж, което може да се постави на равна повърхност или да се монтира на стена. Красиви и нежни цветове, които да напасанат на домашния интериор. Декорацията от едната страна е направена с техника декупаж, като покритието има специална запечатка с лак. Благодарение на горният слой лак, паното прилича на малка стенна акртина. Почистването става с помощта на леко намокрена или влажна кърпа.

Една оригинална идея и практично решение за дамския празник и специален ден.

КАРТИЧКА ПЛИК ЗА ПАРИ ЗА ЖЕНА

Поздравителна картичка с джобче и вложка за пожелание или за поставяне на пари е 100% ръчна изработка. Това мини пликче с нежни сини цветове е част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Прави подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря завършен и много личен. Има малки, компактни размери и нежно букетче от сини цветя. За основа на картичката е използван едноцветен картон, допълнително декорарин с дизайнерска хартия, нежна панделка и розички. Картичката се сгъва по такъв начин, че успешно може да се ползва и за плик за пари.

Картичката с джоб и подвижно картонче, вложка е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив като изделия от плат с тема рози, бижута, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон, ключодържател, аксесоар за коса плетиво, сапун, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари.

 

За изработката на продуктите са използване висококачествени бои, материали и лакове, с които Ви гарантираме дълготрайната употреба.

Ние не правим компромис с качеството, защото компромис с красотата не може да се прави!
 

Авторски текст и презентиране на идеята за дамски подарък ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал
https://www.youtube.com/watch?v=iLC9ykkawPk&feature=youtu.be
 

Loading...