Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател от плат

От Фантима Иванова 11/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател от плат е типично женска, дамска идея за подарък ръчна изработка. Новото, на което заложихме при разработването на цялата линия е, обемното представяне на декорацията на външната част на подвързията. Когато разработвахме цялата концепция не сме предполагали, че ще се получи толкова харесвана, толкова нежна и женствена рокля за книга и напълно завършена идейна концепция на дамски бутиков подарък.
 

Платът, който използвахме при шиенето е с отлична плътност и състав памук-полиестер, който придава добра форма на всеки отделен дамски продукт. Когато изработихме клъч портмонето останахме изключително доволни от резултата. Този дамски моден аксесоар се получи много стилен и отлично допълни визията на подвързията за книга. Разбира се, при клъч портмонето направихме три хоризонтални джоба, от които един външен за монетите, един основен голям джоб за банкнотите и вътре в него, скрихме малък джоб за документи и карти. Вертикалният страничен джоб за мобилен телефон се закопчава с помощта на велкро лепенка, а останалите с ципове. Благодарение на циповете, обслужването на портмонето от плат става изключително лесно, а плащането на касата в магазина - бързо.
 

Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател от плат си имат своите предимства, които се изразяват в това, че всички артикули могат да се перат, да се ползват многократно, функционални са, практични и най-вече неповторими. А, тази неповторимост идва не само от дизайна и идеята за всеки моден аксесоар, но и от това, че фигуралните и флорални платове не поволяват дублиране и при най-силното желание от наша страна.
 

Подвързията за книга е много нежна, мека и добре прилепва към книгата или тефтера. Освен за книга служи за обличане на бележник или тетрадка с формат А5 - 150 х 210 мм. Закопчаването на подвързията е с помощта на сатенена панделка, което придава допълнителна красота и стил. Благодарение на вградения книгоразделител с пухкав пискюл накрая, лесно ще отбелязвате страницата, до която сте стигнали.
 

И все пак, за онези от Вас, които харесват подвижния разделител от плат, направихме и разделител за книга, който може да се използва отделно. Така постепенно в рамките на часове, създадохме цялата нежна линия от текстилни дамски аксесоари с нежни рози.

Верни на себе си с форма на сърце скроихме и ушихме един ключодържател, който може да краси дамската чанта или детската раница ако се закачи отстрани.
 

При изработката на всички продукти - Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател, за пълнеж използвахме силиконова вата, висококачествени платове, като ви даваме гаранция за здравината на шева. Прането на ръка или в пералня може да става при 30 - 40 градуса и след това да се глади с умерена температура на ютията.
 

Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател са напълно самостоятелни продукти, които могат да се закупят поотделно или в желана комбинация, както и да се направи персонализация на подвързията с името на жената или момичето.
 

С грижа за Вас създадохме и специална колекция с поздравителни картички, от които да направите своя избор и да финализирате идеята за подарък на нея - любимата дама.
 

За поръчки, срока за изработка е 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате или попитате за цени на:  sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Дамско клъч портмоне, подвързия с обемно цвете и ключодържател:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Nrgz22jqHSU&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...