Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка

От Фантима Иванова 28/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,ШЕВИЦА, идеи с бродерия,

Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка е многофункционален моден аксесоар с две лица, който комбинира много дамски аксесоара в един продукт - дамско портмоне от плат, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон или за слънчеви черни очила.

Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 3 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, скрито мини джобче за карти, бележки, ключове и др. неща.

Другото лице на Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, черни слънчеви очила, слим цигари или други дребни вещи.

Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка има следните предимства:

- бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка;

- може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне;

- има компактни размери; - гарантирана здравина на шева и материалите;

- дълготрайна употреба;

- мобилния телефон е на лесно и откриваемо място;

- безопасността на ползване е гарантирана, тъй като дамско клъч портмонето може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея.

Размерите на дамско клъч портмоне с шевица е 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.

Кокетно и практично, Клъч портмоне от плат с шевица може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с продукти изработени с шевица като подвързия за книга, обеци с българска шевица и др. Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка може да се пере на ръка или пералня при 30 - 40 градуса.

С Decorra всичко има завършен вид!

Авторски текст и презентиране на Дамско клъч портмоне с българска шевица ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Loading...