Дамско клъч портмоне с Черни котки, картичка с котки и брошка котка

От Фантима Иванова 08/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамско клъч портмоне с Черни котки, картичка с котки и брошка котка е неповторима и 100% завършена идея за жената, която обича котки. Дамско клъч портмоне с Черни котки, ръчно изработено от плътен плат състав памук - полиестер. Многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!", който комбинира много дамски аксесоара в един продукт - портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон или за слънчеви черни очила.
 

Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 3 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, скрито мини джобче за карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице на Дамско клъч портмоне с Черни котки е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, черни слънчеви очила, слим цигари или други дребни вещи.
 

Дамско клъч портмоне с Черна котка има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като дамско клъч портмоне с Черни котки може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери на дамско клъч портмоне с Черни котки: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.
 

Кокетно и практично, Дамско клъч портмоне с Черна котка може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с:

- ключодържател, изработен от плат с котки;
- брошка черна котка, изработена по специална техника с ципове;
- подвързия за книга;
- картичка с черни котенца и др.
 

Изделията от плат могат да се перат на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. С Decorra всичко има завършен вид!
 

Авторски текст и презентиране на подаръчен комплект черни котки:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=fZNEK_2JquM&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...