Дамско клъч портмоне с огледало и джоб за телефон сини рози и модни аксесоари за жена

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамско клъч портмоне с огледало и джоб за телефон сини рози и аксесоари мода, които са подходяща комбинация за бутиков подарък на жена. Уникална визия на всеки един артикул, която си заслужава да се види в този клип и да се изчете текста към него.

 

На пръв поглед като име, двете клъч портмонета си приличат, но всъщност имат различия.

 

Дамски клъч с огледало и джоб за телефон е впечатляваща комбинация на няколко артикула в един. А именно - портмоне, визитник, мини дамска чанта за ръка, несесер с подвижна дръжка, джобно огледалце и странично отделение за очила, телефон, цигари, ключове, носни кърпички и др.

 

Дамски клъч с огледало и джоб за телефон е стилен моден аксесоар, който успешно може да се използва от всяка девойка и жена. Има изразена функционалност, практичност и компактни размери в сгънат вид - 12 х 21 см.

 

Многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!", класическия модел на клъч портмоне комбинира много дамски аксесоара в един продукт - портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон. Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 3 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, скрит мини джоб за карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице е с голям вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, мини бележник, слим цигари или други дребни вещи.

Клъч портмоне Винтидж рози, принт класик има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.

Двата модела клъч пормоне от плат със сини Винтидж рози може да се добавят калъф за очила и табакера за слим цигари с декупаж. Като завършек на идеята за бутиков дамски подарък може да се използват картичка сини Винтидж рози и мини таг сини рози като част от опаковката.

Можете да поръчате или да ни изпратите запитване на: sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Дамско клъч портмоне с огледало и джоб за телефон сини рози и аксесоари мода:

Фантима Иванова

E-mail: sales@decorra.eu

www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu
 

Decorra HandMade Youtube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=adPb_qvZm-0&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...