Дамско колие черна орхидея ръчна изработка

От Фантима Иванова 17/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дамско колие черна орхидея ръчна изработка, бутиков дамски подарък е направено от полимерна глина, кожен шнур и фини перли. Колие черна Орхидея е дизайнерско украшение, изцяло ръчна изработка, което подчертава красотата на женските черти на лицето. Подходящо е както за ежедневието, така и за празник, имен ден, рожден ден и друг повод.
 

Хендмейд бижу със силно изразена нежност и изтънченост, изработено от нежен и тънък черен кожен шнур, без твърди елементи, бижутерска тел и др. Важно е да подчертаем, че цветния детайл на орхидеята е направен 100% на ръка, без допълнителни молдове или шаблони.
 

На кожената черна каишка на някои места са добавени малки перлички, благодарение на които се постига още по-голяма елегантност и стил, като се подчертава царствената красота на черната орхидея.
 

Дамско колие черна орхидея ръчна изработка, успешно може да се съчетае с модни тоалети от ефирни материи, коприна, лен, сатен и др., подходящи за горещите летни дни и морето. Дължината на колието е около 26 см. и когато се сложи стои прилепнало към тялото и близко до шията. Размерът на орхидеята от глина е голям около 4 см., за да се вижда от разстояние и същевременно да не тежи при носене.

 

Колие черна Орхидея може да се използва самостоятелно или в комплект с пръстен и обеци изработени от абсолютно същите материали и елементи, или пък да се комбинира с кутия за бижута, квилинг картичка, изделия от текстил, свещи, сапун и др.модни аксесоари за жена с близка тема, мотив или цвят.

 

Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. С грижа за вас създадохме специална селекция хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на любимата жена. 
 

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дамско колие черна орхидея ръчна изработка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...