Дървен панер лилави цветя за декорация на дома

От Фантима Иванова 18/08/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,


Дървен панер лилави цветя за декорация на дома е ръчно изработен и декупажиран, дървен панер, кашпа с букет от нежни лилави цветя, част от колекцията продукти Decorra Home "Специално за теб!". Една интересна и практична идея за украса и допълнителна декорация на дома, която придава красота и чар на подредбата. Предимство на този декупажиран продукт е, че може да се използва многократно, за ежедневна употреба и за домашен декор. Уникална ръчна декорация на две от видимите външни страни с лека загадка с цветя, които придават допълнителна красота, неповторимост и елегантност. Може да се използва у дома в гостната, всекидневната, кухнята, хола поставен на масата, на прозореца, на рафтче от секцията или друга мебел.

 

За жените домакини, любителки на шиенето и плетенето, Дървен панер лилави цветя за декорация на дома може да служи за поставяне на кълбенца прежда, панама и конци на гоблени, хартийки и бележки, а също така за съхранение на дребни предмети, изкуствени цветя за аранжировка и икебана и др. Привлича вниманието на клиентите ако се постави на витрината в магазини за продажба на цветя, вази, предмети за декорация на дома и др. 

 

Дървен панер лилави цветя за декорация на дома има интересна леко издължена форма, странични дръжки и леко скосено дъно. Уникален и оригинален Хендмейд продукт, подходящ за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, Цветница, 8-ми март, Коледа, Нова година, по необходимост или друг случай. Почистването е само външно с влажна или мокра кърпа. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж с напълно безвредни материали, бои и лакове. Прозрачния горен лак, с който е постигнат блясъка на визията служи за своеобразен филм, който предпазва повърхността на изображението от повреждане или драскане. Красивата и приятна цветова комбинация на люляково лилаво успокоява погледа и действа релаксиращо на очите.

 

Дървен панер лилави цветя за декорация на дома може да се комбинира с други продукти, изработени с техника декупаж със същата визия като декоратвна дъска за стена или с текстилни изделия с близка или подобна цветова гама свещ, козметична чанта тип куфарче, бижута от полимерна глина вълшебство лила, кутия за бижута, табакера и др.
 

С грижа за Вас създадохме специална селекция ръчно изработени картички, с които поднасянето на подарък да стене по незабравим начин.
 

Цената на Дървен панер лилави цветя за декорация на дома  е: 29.50 лв.

Срок за изработка: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Дървен панер лилави цветя за декорация на дома:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...