Дървен панер с декорация ябълки

От Фантима Иванова 08/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Дървен панер с декорация ябълки за дома е ръчно изработен и декупажиран, част от колекцията продукти Decorra Home "Специално за теб!". Една интересна и практична идея за украса и допълнителна декорация на дома, която придава красота и чар на подредбата. Предимство на този декупажиран продукт е, че може да се използва многократно, за ежедневна употреба и за домашен декор. Уникална ръчна декорация на две от видимите външни страни с лека загадка на жълт меланж и ябълки, които придават допълнителна красота, неповторимост и елегантност. Може да се използва у дома в гостната, всекидневната, кухнята, хола поставен на масата, на рафтче от секцията или друга мебел.

 

За жените домакини, любителки на ръчно изработените продукти и стоки за дома, Дървен панер с декорация ябълки може да служи за поставяне на естествени ябълки, други плодове, а също така и съвсем различни артикули като разни домашни джунджурий, прежда, панама, конци на гоблени, хартийки и бележки, а също така за съхранение на дребни предмети и др. Привлича вниманието на клиентите ако се постави на витрината в магазини за продажба на плодове или предмети за декорация на дома и домашен декор.

 

Дървен панер с декорация ябълки има интересна леко издължена форма, странични дръжки и леко скосено дъно. Уникален и оригинален Хендмейд продукт, подходящ за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, 8-ми март, Коледа, Нова година, по необходимост или друг случай. Почистването е само външно с влажна или мокра кърпа. Висококачествена ръчна изработка и декорация с помощта на салфетна техника на декупаж с напълно безвредни материали, бои и лакове. Прозрачния горен лак, с който е постигнат блясъка на визията служи за своеобразен филм, който предпазва повърхността на изображението от повреждане или драскане. Красивата и приятна цветова комбинация на есенните тонове, пастрлно жълто, нежна охра и бяло, които успешно могат да се комбинират с други идеи за есенна декорация на дома.
 

Дървен панер с декорация ябълки може да се съчетае с други продукти, изработени с техника декупаж със същата визия като декоратвна дъска с форма на ябълка и декупаж ябълки, с текстилни изделия с близка или подобна цветова гама свещ и др.

С грижа за Вас създадохме специална гама ръчно изработени картички, с които поднасянето на подаръка да стене по незабравим начин.
 

Цената на Дървен панер с декорация ябълки е: 29.50 лв.

Срок за изработка: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Авторски текст и презентиране на Дървен панер с декорация ябълки:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...