Декорация и аранжиране на масата. Комплект за сервиране

От Фантима Иванова 12/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Декорация и аранжиране на масата. Комплект за сервиране от плат ръчно изработен за създаване на по-добър домашен уют и комфорт.

Неповторим вариант за аранжиране и декорация на празничната маса или за ежедневна употреба, както и практична идея за подарък, който може да се изработи в различни десени, размери и апликирани елементи. Ето няколко идеи как можете да съчетаете отделните части, за да направите своята най-удобна и практична линия от подложки.

1-ВИ ВАРИАНТ ЗА ПОДРЕЖДАНЕ НА МАСАТА С 5 ЧАСТИ


3009-DU. Комплект за хранене Цветя - http://decorra.eu/Pokri…/Handmade-komplekt-za-Hranene-Cvetya

Дизайнерски Handmade Комплект за хранене от 5 ръчно изработени артикула от зелен плат с бели с цветя. Неповторим вариант за аранжиране и декорация на празничната маса или за ежедневна употреба, както и практична идея за подарък на жена за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден, Цветница, 8-ми март и др. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране и хранене още по-уникален и бутиков.


Комплекта включва:

- Подложки за хранене 29 х 20 см. с мини джоб за прибори - 4 броя

- Каре 1.08 м. х 29 см.


Handmade Комплект за хранене и сервиране може да се използва на всякъде у дома в пълен състав или на отделни елементи - в гостната, хола, кухнята, трапезарията. Висококачествена ръчна изработка и възможност за пране на ръка или в пералня при 30-40 градуса. Гладенето става при умерена температура на ютията.

 

2- РИ ВАРИАНТ ЗА ПОДРЕЖДАНЕ НА МАСАТА С 5 ЧАСТИ


3010-DU. Комплект Цветна маса http://decorra.eu/Pokrivki/Komplekt-za-Servirane-Cvetna-Masa

Ръчно изработен, дизайнерски Handmade Комплект Цветна маса от 5 отделни продукта, изработени с Италиански плат на бели цветя. Неповторим вариант за декориране на дома, на масата в трапезарията, гостната, всекидневната или хола за пиене на следобедно кафе, чай или други напитки. 

Комплект за сервиране Цветя е подходящ за празничната маса или за ежедневна употреба, както и практична идея за подарък на жена за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден, Цветница, 8-ми март и др. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране и пиене на напитки още по-уникален и бутиков.


Комплекта включва:

- Подложки за чаши диаметър 18 см. - 4 броя

- Каре, тишлайфер 1.15 м. х 31 см. - 1 брой


3-ТИ ВАРИАНТ ЗА СЕРВИРАНЕ ОТ 4 ЧАСТИ


3011-DU. Подложки за Сервиране 4бр. http://decorra.eu/Pokrivki/Komplekt-za-Servirane-Cvetya

Оригинален Handmade начин да аранжирате масата при сервиране на храна или десерт за закуска или през друго време на деня. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране и хранене още по-уникален и пъстър. В дясната страна има ушито бяло джобче, върху което е апликирана цветна детелина. Джобчето е подходящо за поставяне на малка виличка, лъжичка, салфетка и др. прибори необходими за хранене или пиене.


Комплекта включва:

4 броя различни подложки с размери 29 х 20 см.

 

4-ТИ ВАРИАНТ ЗА ПОДРЕЖДАНЕ НА МАСАТА ОТ 4 ЧАСТИ


3012-DU. Подложки за чаши 4бр. - http://decorra.eu/Pokri…/Podlojki-za-Chaschi-Cvetya-Detelina

Ръчно изработени от 100 % памучен плат, тези свежи зелени килимчета във вид на детелинки предпазват повърхността на масата от мокрене и цапане.

Подложки за чаши Цветя са подходящи за декорация и подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден, Цветница или друг повод и празник. Оригинален Handmade начин да се акцентира върху подреждането и аранжирането на празничната маса.

Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта още по-уникален и пъстър.

 


ЕДНА ЛЕСНА ИДЕЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕНО ОФОРМЛЕНИЕ И ПОДРЕЖДАНЕ НА МАСАТА

 

2019-ID. Сгъваем двулицев деко Панер Цветя http://decorra.eu/Deko-Paner-Cvetya-Sgavaem

Ръчно изработен, Сгъваем деко Панер Цветя е с квадратна форма и компактни квадратни размери. С лекота може да се сглоби и разглоби с едно завързване или развързване на страничните вразки. Интересен Хендмейд продукт, подходящ за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден или друг случай.
 

Сгъваем двулицев деко Панер Цветя е изработен от памучен плат с бели цветя на зелен фон и допълнително подсилване на дъното и страните. Може да се използва у дома или в специализирани търговски обекти за нареждане и продажба на дребни сладки, бонбони, бисквитки, вафли и други лакомства или плодове, а също така само като декорация и украса. Размери: дъно 19 х 19 см., дълбочина 7 см.

Почиства се на ръка, без машинно пране, тъй като може да се повреди твърдото уплътнение на стените. Като част от продуктовата линия
Decorra "Специално за теб!", панерът може да се комбинира с други продукти, изработени от същия плат или друга материали с едно общо предназначение, мотив, детайл или тема като свещи, вази, пана, подложки за хранене и сервиране, кукла за съхранение на торбички, карета, картини, пана, квилинг картичка др.

 

ВТОРА ЛЕСНА ИДЕЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕНО ОФОРМЛЕНИЕ И ПОДРЕЖДАНЕ НА МАСАТА
 

3013-DU. Подложки за Бутилки 2бр. - http://decorra.eu/Podlojki-za-chashi-butilka-cvetya


Ръчно изработени 2 бр. Подложки за Бутилки, кани, гарафи и др. метални и керамични съдове, изработени от 100 % памучен плат на цветя. С приятна форма на детелини, подложките са практично решение за украса и предпазване на масата от драскане, мокрене или цапане при поднасянето на горещи или много студени питиета и напитки.
 

Подложки за Бутилки цветя са подходящи за декорация на празничната маса, за ежедневно ползване и подарък на всяка домакиня по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден, Цветница или друг повод и празник. Оригинален Handmade начин да се акцентира върху подреждането и аранжирането на празничната маса.
 

Handmade Подложки за Бутилки Цветя могат да се използват у дома в гостната, хола, кухнята, трапезарията за по-оригинално сервиране или временно поставяне на бутилки и шишета върху маса, барплот, шкаф и др. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, допълнително подсилване чрез фин слой силконова вата, които гарантират безпроблемно пране на ръка или в пералня на 30-40 градуса. Гладенето става при умерена температура.
 

Всички елементи могат да се комбинират по желан начин и по Ваш избор. Освен това всеки артикул за сервиране може да се направи с дрига форма - правоъгълна, кръгла или квадратна. Варианти за избор на десен и цвят също има.
 

Ако тази идея Ви е допаднала ли искате да изненадате своя близка с този подарък можем да Ви предложим и индивидуална опаковка и картичка в тон с цялата концепция за подарък.
 

Авторски текст и презентиране на Декорация и аранжиране на масата. Комплект за сервиране:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=6qMgvKeYnWY&feature=youtu.be
 

Loading...