Decorra HandMade Kids за Вашето бебе или дете

От Фантима Иванова 01/06/2016 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,

 

Децата ни дават много.

Децата са най-ценното в живота.

Да бъдем близо до децата е наша първа грижа, наша първа цел.

Да сме им винаги от полза е наша воля или пък Божий апел.

 

 

Да се докоснем до сърцето на едно дете, да бъдем част от неговия детски свят, това е незабравимо преживяване за цял живот, за всички ВАС и всички НАС от Decorra HandMade!

 

 

Водени от желанието и опита си, подкрепени от медиен партньор като списание “Моето бебе и аз” решихме да стартираме специална кампания, благодарение, на която да зарадваме още повече деца с ръчно изработена играчка, образователна тиха книжка, бебе аксесоар, занимателна игра, развиващо интерактивно кубче, детска декорация за дома, дървена касичка, моден аксесоар или други неща.

 

 

Една инициатива, едно личностно предизвикателство към нас самите като родители и вече пораснали деца, които дълбоко в себе си таят спомена за любимата своя играчка, занимание или детска игра.

 

Всяко дете заслужава да има нещо свое, нещо любимо, нещо толкова обичано, че да не желае с него да се раздели. Нещо, което не може да се повтори на 100 % като неговото, защото всяко дете е повече от радостно когато получава нови неща, но най - незабравим за него остава спомена за детската игра и празника посветен на това. Има празници много, има поводи за подаръци безброй, но най - ценно от всичко остава емоцията и малките пламъци блеснали в едни невинни и искрени детски очи.

 

Дни преди 1- ви ЮНИ - празника на всяко дете, за читателите и почитателите на списание “Моето бебе и аз”, решихме да стартираме специална ПРОМО Кампания, чрез която да направим още по -  достъпни за покупка нашите ръчно изработени играчки и детски неща, с които да усмихнем и зарадваме още повече деца. Да сбъднем повече детски мечти и да виждаме още повече радост в детските очи.

 

За нещата от кухнята – списание “Моето бебе и аз” и Интернет магазин за подаръци, декорация и продукти ръчна изработка www.decorra.eu Ви подаряват ПОДАРЪК 10 % отстъпка при покупка на продукти и подаръци за детето чрез промо код 18-0701, който важи еднократно за всички продукти от Колекцията Decorra Kids, закупени до края на 2016 г.  

 

В забързаното ежедневие, рутинни задачи и семейно напрежение, твърде често ангажимента с децата и най - вече с развиването на техните креативни умения отива на по - заден план. Естествено, че е от първостепенно значение детските коремчета да са винаги пълни, детското телце да е винаги с удобни дрешки, краченцата да бъдат винаги обути, но не по - маловажно е да бъдат уловени онези важни черти на характера и линията на детско поведение, благодарение на които да се развиват креативните умения и изучаването на света да става с по - голяма лекота чрез любими играчки, креативни кубчета, меки книжки от плат или други неща.

 

Ако всичко е заложено в нашата природа и в нашето мислене, то ние като родители сме тези, които можем да стимулираме развитието на децата ни в една или в друга посока. Да ги насочваме, да ги обгрижваме и да им предоставяме за игра уникални по рода си детски играчки и пособия, носещи положителния заряд на автора и твореца.

 

Ако системно сме облъчвани от лоши събития и негативни новини, срещаме се с намръщени и сърдити хора, обличаме се предимно в тъмни или неутрални тонове, то тогава и ние самите започваме да приличаме на сянката си и да придобиваме сърдито или тъжно изражение. Сливаме се до толкова, че става трудно да излезем от сянката си.

 

Ако обаче мислим позитивно, интересуваме се от приятни събития, слушаме хубава музика, смеем се от сърце при всяка възможност и повод, получаваме приятни изненади, срещаме се с усмихнати хора, по улиците търсим светлите и свежи тонове на дрехите, с които ние самите сме облечени, предоставяме на децата си играчки и артикули, изработени от вдъхновяваща творческа личност с положителна енергия и жадуваща за усмивки душа, то тогава повярвайте ми нашата генерална настройка ще се промени. Ние започваме да вибрираме на честотата на доброто, красивото и приятното. Ставаме по - ведри, по - лъчезарни, по - приятни и по - търсени за компания.

 

Ето това е красотата на живота – малките неща – утринна роса, усмивка на жена, детски поглед, сбъдната мечта и много весели лица, а децата са движещата сила на нашия живот и на света. Те са като въздуха, без който не можем. С тях продължаваме да се учим, не спираме да се смеем и оставаме без дъх докато измисляме интересни игри или предоставяме единствени по рода си играчки, с които да играем заедно на вън или у дома.

 

Децата ни дават много – те ни карат да се усмихваме след тежкия работен ден, те ни дават нежната прегръдка в студената нощ, те ни дават куража да се преборим със следващия проблем, те са тези, на чието рамо когато се наложи ще се опрем.

 

Те са тези, които искаме за детския празник да зарадваме, а на ВАС като родители, ръка да подадем!

 

Фантима Иванова,

Маркетинг Мениджър и собственик на HandMade Интернет магазин www.decorra.eu

 

* Рекламните снимки са взети от официалната Интернет страница на списание Моето бебе и аз

Loading...