DECORRA е HandMade магазин за продукти и подаръци ръчна изработка

От Фантима Иванова 18/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,Онлайн пазаруване.Съвети,

Нашата цел е всеки артикул да може да се комбинира в завършен тематичен комплект, създаден "Специално за теб!".  Да избирате сред много артикули, да получите нужното внимание и Ви помогнем с реализирането на Вашата идея за празника. И най-вече да получите напълно готов за поднасяне уникален продукт + опаковка на мига!

DECORRA е HandMade магазин за продукти и подаръци ръчна изработка, детски кукли и играчки от плат, детски тихи книжки от текстил, креативни игри, къща чанта с кукла в комплект, портфейли с огледало за жена, дамски клъч от плат, персонализирани подвързии за книга, аксесоари за жена, сувенири декупаж, табакери, реквизити за фотографи от плат, празнична декорация за дома, Коледни играчки от плат, домашен декор, бебешки играчки, бижута от полимерна глина, карвинг свещи, поздравителни квилинг картички и др.
 

Пълната гама от продукти с марка DECORRA можете да разгледате в нашия Интернет магазин www.decorra.eu и да следите активностите ни във Facebook ето тук - https://www.facebook.com/decorra.eu


Ще се радваме да се чуем на телефон 0887 193 608 или да си пишем на E-mail: sales@decorra.eu

***

ВСЕКИ онлайн поръчан продукт, изпращаме до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

За всички клиенти от Варна, направили онлайн поръчка даваме възможност за лично получаване, без оскъпяване директно в нашия магазин на адрес бул. "8-ми Приморски полк" №122-А.


НИЕ ДЪРЖИМ НА ОПАКОВКАТА и  затова тя е напълно безплатна, във вид на фирмена подаръчна хартиена чанта, кутия или тишу + подходяща панделка.


ПРАТКАТА и ДОСТАВКАТА чрез куриер ВИНАГИ имат преглед, за да сте спокойни и защитени. Ваше право е предварително да видите за какво си давате парите и ако решите, че нещо не Ви допада или притеснява, веднага да откажете получаването.

Вашата сигурна доставка е наша грижа и ангажимент!


СРОКОВЕТЕ, които имаме за ИЗРАБОТКА (ако продукта е изчерпан или различен) са едни от най - кратките от 3 до 5 работни дни, а за изделията с декорация декупаж от 5 до 10 работни дни.


Елате ни на гости!

Собственик на магазини за подаръци Декора:
Фантима Иванова
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Decorra HandMade YouTube канал:

https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...