Декорация гъба от плат-играчка, пано декупаж и сувенир с джудже и гъба

От Фантима Иванова 30/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Декорация гъба от плат-играчка, пано декупаж и сувенир с джудже и гъба

В това кратко клипче ще Ви дам една идея за подарък и декорация с тема чена гъба от плат-играчка, пано декупаж и сувенир с джудже и гъба. Една отлична комбинативна разработка на няколко артикула, подходящи и като декорация на детската стая, идея на играчка за игра от деца и украса на витрина в детски магазин, есенна декорация или кът и др.

Идеи с червена гъба за декорация

Наименование: Размери:
1. Мини гъба от плат ширина 12 см., височина 19 см.
2. Пано за стена с джудже и червена гъба ширина 10 см., височина 20 см.
3. Сувенир с червена гъба декупаж ширина 7 см., височина 10 см.

  Интересна и забавна декорация, която може да се използва при    оформяне на тематични корнери.
 

Ако добавите на шапката на гъбката малко бял памук или снежинки ще постигнете още един интересен и неповторим фон на своите зимни студийни снимки.
 

Успешно може да се използва за заснемане на фотосесии с есенна тематика на открито или при дъждовно време в закрито фото студио. Размери: ширина 12 см., височина 19 см. Мини гъба от плат лесно може да се носи в ръка, да се стисне в ръка от дете или възрастен, да служи за игра и гушкане, защото няма дребни части по нея. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество.

Можете да комбинирате продукти, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за подарък, семеен подарък за дома или просто по необходимост.

Пано за стена с джудже и червена гъба е изработено с техника на декориране декупаж. В горната част има закачалка, за да се постави на стената. Паното е дървено. Може да се окачи на стена или да се сложи върху специална поставка, да се опре на стена или друга повърхност. Подходящо е за самостоятелно или комбинирано окачване. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж на лицевата страна и резедави пръски от безвредна акрилна боя + водоустойчиво лаково покритие. Размери на МДФ паното 10 х 20 см.

Малък сувенир с гъба и джудже е идея за малко подаръче и украса. Размери: 10 х 7 см. Изработена с техника на декупажно яйчено кракле, безвредни бои и лаково покритие, което ще съхрани изображението възможно по-дълго време. Статуетката си има самостоятелно опорно краче и може да стои изправена, а размерите позволяват да се сложи върху маса, рафтче или друга мебел у дома.

Авторски текст и презентиране на Декорация гъба от плат-играчка, пано декупаж и сувенир с джудже и гъба:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)
 

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...