Детска къщичка с кукла и комплект за рисуване - любимата креативна игра

От Фантима Иванова 18/04/2018 0 Коментари Handmade свят,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детска къщичка с кукла и комплект за рисуване - любимата креативна игра на възрастни и деца, която заживя в техните сърца и къщи. Къщичката с кукла е интересна и забавна игра, но с времето установихме, че ако не дава воля на въображението за самостоятелно занимание, много бързо омръзва или доскучава. Точно затова направихме някои промени и подобрения – добавихме фиба за малката собственичката на къщичката, втора рокля с дълъг ръкав, гащеризонче, вградено огледало сърце, в което да се оглежда куклата след като бъде направена прическата, пластмасово мини гребенче, прозрачен или шарен джоб за гардероб и скрит джоб с еластична черна дъска за рисуване + комплект цветни тебешири.

 

А по-късно във времето написах авторска приказка за живота на куклата Сладуранка, обитателка на къщичката и надградихме идеята като добавихме кокетна малка закачалка за втория тоалет на куклата, за да стане по-занимателна и увлекателна момичешката игра.

 

Така текстилната къщичка от плат няма никакви възрастови бариери за ползване и стана още по-любим детски продукт за игра на вън и у дома, както споделих на страниците на списане Моето бебе и аз преди няколко години.

 

В началото може да се ползва само куклата, после всички възможности на къщичката, с помощта на мама да се учат и пишат буквите, а на финала вашето момиченце ще е готово за 100% самостоятелна и развиваща фантазията игра.

 

Магическа къща с кукла, рокли и огледало, уникална авторска идея на креативна игра ръчна изработка с марка Decorra и дълготрайна употреба. Магическата къща от плат наподобява тиха книжка къщичка, която развива фантазията на детето и го увлича в игра благодарение на съставните си части - кукла, резервна рокля с дълъг ръкав, еластична черна дъска за рисуване + комплект цветни тебешири. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, Магическа къща с кукла, рокли и огледало е Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!" подходящ в началото за бебе (куклата няма дребни елементи) и по-голямо дете.

 

Весела и забавна, висока 33 см. тази мека къщичка от плат се разгъва като книга и чрез дръжките на покривчето може да се носи в ръка или на рамо. В разгънато положение къщичката е широка 56 см. и има голяма площ за игра и забавление. На лявата вътрешна игрална площ има джоб - сърце с огледало, органайзер за фиби във вид на лента, 3 вертикални джоба за резервната рокля на куклата и любими предмети на собственичката на къщичката. На дясната игрална площ се намират голям джоб, в който се пъха куклата, за да спинка и 2 подвижни възглавнички. Куклата от къщичката се казва Брюнетка, има раздвижени ръчички и шарена тъмно синя рокля на цветенца, която се съблича. С косичката от вълнена прежда могат да се правят плитки, опашки и други прически. Размери на куклата: височина 25 см., ширина 13 см. Общата височина на къщичката заедно с дръжките във вид на чанта е 46 см.

 

Креативната къщичка с кукла и дъска за рисуване е не само мой любим продукт, но и едно лично творческо предизвикателство. Един идеен проект, за който винаги разказвам разпалено, обичам да презентирам и анимирано демонстрирам на мами и малки дами.

 

Къщичката е любима на децата, защото е вдъхновена от дете, плод е на много хендмейкърски труд и носи положителния заряд и любов, на един утвърден творчески път!

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Цялата история за създаването на тази детска креативна игра и името Decorra HandMade можете да научите от тук:

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/Handmade-za-Deca/Neshto-vdahnovyavashto-za-Decorra-v-spisanie-Moeto-bebe-i-az-broi-159

 

Decorra HandMade YouTube канал:  https://www.youtube.com/watch?v=CtulvuF5LYk

 

Остави коментар

Loading...