Детска Коледна подвързия за книга и картичка Мече

От Фантима Иванова 14/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Детката Коледна подвързия съчетахме с подходяща дизайнерска хартия и накрая се получи неповторим детски подарък за Колеа или Нова година.
 

Ръчно изработена Коледна детска подвързия за книжка, бележник, албум за снимки или тетрадка за пожелания, изработена от памучен плат с меченца, подаръци и др.
 

Като част от Колекцията продукти Decorra Christmas "Специално за теб" тази мека калъфка е атрактивен продукт, благодарение, на който четенето на книги ще бъде още по-приятно и няма опасност да подминете последната прочетена страница. Един стилен плат с празнична тематика подходящ за подарък и на момиче и на момче.
 

Текстилната подвързия за книги е подходяща за формат А5 - 15 х 21 см. и от вътрешната страна има малко джобче, в което да се постави книгоразделител за страници, очила, химикал или друг предмет с максимални размери ширина 7 см. и височина 9 см. ( 9см. е дълбочината на джобчето).
 

Коледна детска подвързия е оригинален подарък за всяко дете повод Коледа и Нова година. Лесно може да се трансформира в пижама на любимите бележници, тефтери, тетрадки, албуми и коледни книжки. Тази атрактивна мека рокля за книга ще придаде свежест на любимите четива и приятно усещане при ползване. Носи настроение и самочувствие на своя малък притежател. Вътрешната част на подплатата е допълнително украсена със силуети на малки елхички + зашит разделител от златна панделка с червено пластмасово сърце за украса.
 

Детската Коледна картичка има обемна визия и малки размери. Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с дизайнерска хартия. Картичката има нестандартна форма като в горната част е малко по-широка. Картичката се предлага без хартиен плик.
 

Авторски текст и презентиране на Детска Коледна подвързия за книга и картичка Мече:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...