Детска плетена шапка Кума Лиса и картичка с Лиса

От Фантима Иванова 04/08/2018 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детска плетена шапка Кума Лиса и картичка с Лиса e отлична идея за детски подарък, част от Зимната колекция на Decorra Kids. Детска плетена шапка Кума Лиса е мека, нежна и приятна на пипане, направена от памучна прежда в приятен наситено оранжев цвят. Детска плетена шапка Кума Лиса е необходим детски моден аксесоар за студените и прохладни дни от годината както за момичета, така и за момчета. Удобна и практична, детската шапка предпазва главичката на детето от настиване и същевременно му скрива ушичките. Поставена на главичката, шапката има дълги връзки, с които се прикрепва за гушката на детето чрез връзване.
 

Детска плетена шапка Кума Лиса грабва вниманието още от пръв поглед с приятната си заоблена форма. Прилепва по детската главичка без да стяга при носене. Интересен и незаменим детски моден аксесоар за глава, уместен за ползване с връхна дреха, якенце, жилетка или палтенце от прежда или плат. Подходяща е за ежедневно и многократно ползване и може да се съчетае с всеки детски моден тоалет. Шапката се изработва с различни размери, подходящи за малки и големи деца, като имате предвид следните характеристики:
 

РАЗМЕРИ И ВЪЗРАСТ: 

обиколка 36 - 40 см., подходяща за деца от 0 до 6 месеца, 40 - 44 см., за деца от 6 до 12 месеца, 44 - 46 см., подходяща за деца от 12 - 18 месеца, 46 - 28 см., подходяща за деца от 18 до 24 месеца, 48 - 50 см., за 24 - 36 месеца, 50 - 54 см., подходяща за деца на възраст 3 - 5 г., 54 - 58 см., подходяща за деца от 5 до 12 г.

Детска плетена шапка Кума Лиса е подходяща за носене през есента, студените пролетни дни и зимата. Практичен и интересен подарък за момиченце по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и др.  Детска плетена шапка Кума Лиса може да се ползва напълно самостоятелно или в комбинация с други продукти, изработени със същата прежда като шал и ръкавици. Шапката е подходяща за ръчно пране или машинно при 30 - 40 градуса и щадящи програми за изплакване и центрофуга. Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. Детска плетена шапка Кума Лиса и картичка с Лиса може да се надгради с дуги идеи като албум за снимки, детска играчка лисица, детски игри и занимания, при които има детайл Кума Лиса. 
 

Детска картичка с Лиса е идеалното допълнение каъм плетената шапка. Има атрактивна визия и приятно цветово съчетание. Благодарение на декоративните елементи радва детското сърце. Благодарение на това картонено, цветно предложение ще направите своя подарък напълно завършен. Предлага се без допълнителен хартиен плик. Размери: 13 х 13 см. и 3Д визия. Детска картичка с Лиса е много фреш предложение с вертикално позициониране и отваряне нагоре. Може да се постави на маса, рафтче или бюро за украса и красота на детската стая. Детска картичка с Лиса е оригинална дизайнерска хрумка. Има фин Арт стил и отлично допълва подаръка на детето. Успешно може да се комбинира с други артикули от плат, дърво, хартия или друг материал с подобна или близка тема и цветова гама като например детска касичка, несесер за моливи, творчески органайзер за занималня и уччилище, сгъваем моливник от плат, пано за стена, играчка или друго. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички с бонус предложения за надписването им.
 

След горещите летни дни и есента ще долети.
Зимата ще ни почука на вратата и ще мислим какво да сложим на децата на главата.
Кума Лиса Ви намига и от картичката се усмихва!


Очаквайте новите ни предложения на нестандартни обемни картички, картички с оригинална форма, за всички категории потребители и поводи в допълнение с новата зимна колекция с шапки, за да не чакаме последната минута и зимата да ни хване неподготвени.
Детска плетена шапка Кума Лиса и картичка с Лиса е една от многото идеи за подарък на дете, с която можем да Ви провокираме.

Останете на близо, за да следите всяка наша новост, снимка, презентация и анонс.

Авторски текст и презентиране на Детска плетена шапка Кума Лиса и картичка с Лиса:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...