Детска текстилна тиха книжка Котешки истории

От Фантима Иванова 03/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детска текстилна тиха книжка Котешки истории

Handmade Tиха книжка Котешки истории е дизайнерски подарък част от продуктовата Колекция Decorra Kids "Специално за теб", подходяща за децата фенове на кученца и котки.

Детска текстилна тиха книжка Котешки истории e тематичен ръчно изработен детски подарък от 100 % памучни платове с цветни апликации и рисунки.

Всяка страница на книжката е подплатена с фина вата с доказуем произход за качество, която придава допълнителна красота и приятно усещане при разлистване и игра.

Активните страници на Детска текстилна тиха книжка Котешки истории са общо 12, от които 2 са корици - едната с плат на котки, а другата в червено на бели точки.

Рисунките на котенце и кученце са направени с водоустойчива боя, безопасна за здравето на детето и подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

Първата двойка занимателни страници представят главния герой на книжката - котенце с движеща се опашчица, бродирана бука "К" от лявата страна и цветната улица с апликирано жълто цветенце, на която то живее.

Втората двойка страници представят къщата с отварящи се прозорчета и врата, в която живее кучето и в дясната страна как то спинка до оградата с двете оранжеви апликирани цветенца.
 

Третата двойка страници е с образователен характер и помага на детето да изучава цветовете и буквите, от които се състои името "КОТЕ" като дясната страница има цветна рисунка и апликация на слънце.
 

Четвъртата двойка страници помага на детето да продължи с изучаването на цветовете под формата на листенца и дясна страница с рисунка на кученце и пеперуда с тревичка от различни цветни ленти.
 

Последната, пета двойка страници е с Мини Маус и Мики Маус + пъстроцветно стълбче от ушенца за закачване на дребни неща или промушване на пръстче, а в дясно има сметало с различни пластмасови елементи и бродирани числа.
 

Авторски текст на Детска текстилна тиха книжка Котешки истории:
Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Z_mqISLiAEY&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...