Детска възглавница кола и голям текстилен кош за играчки

От Фантима Иванова 15/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детските артикули и темите за детски играчки винаги са ми били любими за разказване, показване и презентиране, В тази статия и клипчео към нея ще Ви разкажа за детската възглавничка от плат, която направихме за момченце. Освен това ще добиете представа за реалните размери на възглавничката и колко голям е текстилния кош за играчки, благодарение на който ред в детската стая ще въведете.


Ето и малко подробности за тези два детски продкукта от плат: - Мека детска Памучна възглавница Кола, ръчна изработка. Възглавничката може да се използва и за игра и за украса на детското легло и част от Колекцията Decorra Kids Baby "Специално за теб!". Колата възглавница е с приятна форма, изработена е от меки платове и движещи се при пипане сиви гуми. Размери: ш. 38 см., в. 35 см. Отличен избор за детската стая и момчешко легло и подходящ за подарък на момче. Върху меката основа на колата е апликирано бяло прозорче с бродирани чистачки, а в долната част черни фарове. Артистична и атрактивна, тази текстилна момчешка възглавница ще зарадва всяко дете и с лекота може да си я носи от едно място на друго място. По желание може да се израноти модел с името на детето.

За повече подробности и ПОРЪЧКИ, използвайте този линк: http://decorra.eu/…/Bebe-K…/pamuchna-...

Ръчно изработен голям текстилен кош играчки с 20 различни цветни ленти. Има квадратна форма и 2 дръжки за лесно преместване от едно място на друго. Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина и дълготрайна употреба. Пъстротата на коша за играчки от плат е постигната благодарение на множеството ленти, изрязани от различни видове памучен плат и съединени една към друга, за да образуват пъстра дъга. Размери: 40 х 40 х 40 см.

Този Handmade Кош за играчки е с висок клас на изработка, при който продукта е направен от повече от 20 дребни детайли с еднакви или различни форми, кроени и съединявани на ръка. Част от цветните ленти са допълнително подсилени с вата и наподобяват вертикални тръбички. Толкова голям, че може да се използва в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове. Може да се използва за весела игра от по-малки деца, като го използват за скривалище при игра на криеница.

За повече подробности, запитвания и ПОРЪЧКИ, използвайте този линк: http://decorra.eu/…/Kreativni…/Kosh-z...

Авторски текст и продуктово презентиране на Детска възглавница кола и голям текстилен кош за играчки:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...