Детски албум за снимки принцеси с името на момичето

От Фантима Иванова 09/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детски албум за снимки принцеси с името на момичето
 

Детски албум принцеси с името на момичето е отличен подарък за рожден ден. 100% дизайнерски ръчно изработен детски артикул, част от детската колекция на Decorra HandMade. Размерите на албумчето с принцеси са съобразени с възможността да се залепят множество снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на желан текст. Капацитета на снимките е над 36 бр, като всичко зависи от това как ще ги разположите и дали ще бъдат с еднакъв размер. Благодарение на малките картонени етикетчета и тагчета с дизайнерска хартия ще можете да имате допълнителни записки.
 

Размера на твърдите корици е 16 х 12 см., като има 3 основни листа, множество скрити страници, джобове и страници за снимки. Богато разнообразие на местата за позициониране на снимките и идеите за тяхното подреждане. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците.
 

Детски албум за снимки принцеси с името на момичето е изцяло проектиран, разработен и декориран на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Албумчето на Елена успешно може да се съчетае с други продукти за момиче като малка кукла от плат, голям кукленски комплект от текстилна кукла и дрехи за преобличане, както и с тиха интерактивна книжка от плат, интерактивно кубче и др.
 

Външните ъгли на кориците са допълнително подсилени с метални ъгълчета, за да ги предпазят от повреждане или изкривяване в следствие на многократното разлистване. Персонализацията с името Елена е направена с помощта на букви от бирен картон.
 

Цената на детския албум за снимки е: 49,00 лв.

Срок за изработка с подобни или други материали: 7 - 10 работни дни.

Можете да поръчате на:sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Детски албум за снимки принцеси:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=ostLXkMORwA&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...